Popular Posts

Friday 25 September 2015

AN ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ

Αυτή ειναι η αλήθεια και καμία δικαιολογία δεν θα ισχύσει την ήμερα της κρίσης οταν ο Κύριος θα κρίνει τους ζώντας και τους νεκρούς, γιατι δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή απο την προσβολή  να μην καταδεχθείς τον κάλεσμα του Χριστού να απαντήσεις "Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα  *δειπνίσουμε* μαζί !!(Αποκάλυψη 3;20)  

Ο Λόγος του Θεού φίλε μου σε προειδοποιεί και σου λέει <<Φαντάζεστε πόσο χειρότερη θα είναι η ΤΙΜΩΡΙΑ την όποια ΑΞΙΑ θα ΥΠΟΣΤΕΙ  ΕΚΕΙΝΟΣ που ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ  το ΓΙΟ του ΘΕΟΥ..... και ΦΕΡΘΗΚΕ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ στο ΠΝΕΥΜΑ της ΧΑΡΗΣ >> (Εβραίους 10:29) 
Δεν μπορώ την αλήθεια να απαρνηθω ο Χριστός και μόνο σώζει τους αμαρτωλούς  από τους όποιους πρώτος είμαι εγώ (Α.Τιμοθεου 1;7) είναι μια μετάφρασης της ομολογίας του Αποστόλου Παύλου, και η ομολογία κάθε αμαρτωλού δοσμένου και Σωσμένου απο τον Χριστό !!!! 
Υπήρχαν και υπάρχουν όρκοι στην ζωή που μόνο με την αφιέρωση μας στον Χριστό καταργούνται και μας επιτρέπουν στην Ευλογία του ΘΕΟΥ να μπούμε. 
Για να λάβουμε το Καινούργιο παρών την Αναγέννηση πρέπει να μετανιώσουμε και συγχώρεση απο τον Χριστό να ζητήσουμε και προσωπικό Σωτήρα μας να τον δεχτούμε γιατί μονό όσοι δέχτηκαν τον Χριστό αυτοί από τον Θεό γεννήθηκαν ξανά.(Ιωάννης 1;12-13) θα λάβουν το καινούργιο τους παρόν, την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ !!! 
 "Κύριε Ιησού Χριστέ σου ανοίγω την καρδιά μου, ΣΥΓΝΩΜΗ σου Ζητώ που όλα τα χρόνια της ζωής μου  μακριά σου ζούσα, και σε παρακαλώ να με συγχωρέσεις απ'όλες μου τις αμαρτίες μου, και να έρθεις να ζήσεις μαζί μου όλες τις ημέρες της ζωής μου." Είναι η προσευχή που για πάντα σε συμφιλιώνει με τον Πατέρα και το Χριστό και την Αιώνια μαζί τους ζωή θα σου χαρίσει. Αμήν !!

No comments:

Post a Comment