Popular Posts

Saturday 26 September 2015

AN TON ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ

«Κοιτάξτε, τοποθετώ στη Σιών έναν λίθο για ΠΡΟΣΚΟΜΜΑ, μια πέτρα για ΠΤΩΣΗ. Όποιος όμως πιστεύει σ' αυτόν, δε θα ντροπιαστεί.»(Ρωμαίους 9:31)
Φίλοι μου ο Χριστός είπε  « Όποιος με αγαπάει θα τηρήσει το λόγο μου. Κι ο Πατέρας μου θα τον αγαπήσει, και θα έρθουμε σ' αυτόν και θα κατοικήσουμε μαζί του. ΑΥΤΟΣ  που ΔΕ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΔΕ ΤΗΡΕΙ τα ΛΟΓΙΑ μου»(Ιωάννης 14;23-24)
Και ο Χριστός που σταυρώθηκε για να φορτωθεί πάνω του τις δικές σου/μας αμαρτίες (Α.Πέτρου 2;24) στον ίδιο σε καλεί Σωτήρα του να τον δεχτείς και στην Αιώνια Ζωή να μπεις :« Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20)  και  σου Υπόσχεται οτι ΠΟΤΕ δεν θα Σ' ΑΦΗΣΕΙ ούτε να θα Σ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ !!!(Εβραίους 13:5)
Αδελφέ μου μην υποτιμήσεις τον Χριστό και την προσφορά σωτηρίας του να απαντήσεις γιατί  τον εαυτό σου απο την Ευλογημένη στον παράδεισο παρουσία του θα αποκλίσεις.
 «Ο Χριστός   είναι ο λίθος που περιφρονήθηκε από σας τους οικοδόμους και που έγινε το πιο βασικό αγκωνάρι. Και από κανέναν άλλο δεν μπορεί να προέλθει η σωτηρία ούτε υπάρχει άλλο πρόσωπο κάτω από τον ουρανό δοσμένο στους ανθρώπους με το οποίο να μπορούμε να σωθούμε»(Πραξεις 4;11-12). κι'όποιος την προσφορά σωτηρίας του (Ματθαίος 11;28,Αποκάλυψη 3:20) περιφρονεί  μακριά του για πάντα θα χαθεί.


"Κύριε Ιησού Χριστέ σου ανοίγω την καρδιά μου, ΣΥΓΝΩΜΗ σου Ζητώ που όλα τα χρόνια της ζωής μου μακριά σου ζούσα, και σε παρακαλώ να με συγχωρέσεις απ'όλες μου τις αμαρτίες μου, και να έρθεις να ζήσεις μαζί μου όλες τις ημέρες της ζωής μου." Είναι η προσευχή που συμφιλιώνει με τον Θεό τον μετανιωμένο αμαρτωλό που επιστρέφει στον Χριστό !!!

No comments:

Post a Comment