Popular Posts

Tuesday 1 September 2015

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΠΩ ;

Ποια είναι η ομορφότερη κατοικήσιμη περιοχή, που δεν συγκρίνεται ούτε με τα πιο όμορφες περιοχές νησιά και έθνη του κόσμου, που ο ήλιος αγάπη και ζεστασιά ψυχής σ'όλους ακτινοβολεί, και όλοι οι κάτοικοι εκεί  την αγάπη και ζεστασιά ψυχής ακτινοβολούν, και είναι όλοι αδέλφια και έχουν έναν Πάτερα τον Ουράνιο μας Πατέρα, ένα Κύριο τον ΣΩΤΗΡΑ Χριστό, και ένα Πνεύμα το Άγιο Πνεύμα ;
Είναι ο Παράδεισος, που ο Χριστός αποκάλεσε το σπίτι του Πατρός του και βεβαίωσε τους μαθητές του, ότι εκεί  υπάρχουν πολλοί τόποι διαμονής και οτι θα τους ετοίμαζε τόπο, ώστε να είναι αυτοί εκεί που είναι και ο ίδιος !! (Ιωάννης 14;2-4)

Ο παράδεισος είναι ο ευλογημένος μετά θάνατο τόπος της Αιώνιας μας διαμονής, και η Κόλασης είναι ο τόπος της απαίσιας διαμονής της άφθαρτης ψυχής, και μακάριοι όσοι όπως οι Απόστολοι τον Χριστό αγαπούν, σωτήρα τους έχουν δεχτεί (Ιωάννης 1;12-13,10:9) και μαζί του μετά θάνατο θα βρεθούν. Και αγαπητά μου αδέλφια ο δρόμος για τον παράδεισο, ασχέτως αν είσαι πλούσιος η φτωχός, Ορθόδοξος η Ρωμαιοκαθολικός, Έλληνας η αλλοδαπός είναι μόνο ο Χριστός, γιατί ο Χριστός είναι αυτός που στον σταυρό φορτώθηκε πάνω του τις αμαρτίες του κόσμου (Ιωάννης 1;29) ώστε όσοι απ'αυτόν εξαρτηθούν να μην χαθούν αλλά στην βασιλεία του Θεού να μπουν ! (Ιωάννης 3;16,5;24,10;9 Α.Πέτρου 2;24) «Εγώ είμαι η οδός, η αλήθεια και η ζωή κανείς δεν πηγαίνει στον Πατέρα παρά μόνο αν περάσει από μένα.» (Ιωάννης 14;6)
Αδέλφια η Πόρτα του παραδείσου είναι ορθάνοιχτη και είναι ο Χριστός, τώρα οσο ακόμα η καρδιά σου χτυπά απάντησε το κάλεσμα του « Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20) και μετά θάνατο κι' εσύ μαζί του και με κάθε άλλο γνήσιο πιστό παιδί του Κυρίου στην γη της κάθε ευλογίας και Ψυχικής Χαράς, στην σύναξη των αγγέλων ολόγυρα από τον θρόνο του Θεού και τις μυριάδες μυριάδων των πιστών και εσυ θα βρεθείς. Αμήν !!
  
Ο Ιησούς Χριστός  είπεΜπείτε από τη στενή πύλη· γιατί είναι πλατιά η πύλη κι ευρύχωρη η οδός που οδηγεί στο χαμό, και πολλοί μπαίνουν απ’ αυτήν. Είναι στενή η πύλη και γεμάτη δυσκολίες η οδός που οδηγεί στη ζωή, και λίγοι είναι εκείνοι που τη βρίσκουν».(Ματθαίος 7: 13-14)

No comments:

Post a Comment