Popular Posts

Thursday 17 September 2015

ΕΑΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ

Πολλές φορές ζημιώνουμε τον εαυτό μας επειδή είμαστε τόσο γατζωμένοι στα παλια, στις παλιές ιδεες, τρόπους συνήθειες,ωστε  κατι πολυ καλύτερο θα μας διαφύγει. Οι Εβραίοι ήσαν θρησκευόμενοι στην κυριολεξία, πιο συντηρητικοί και απο τους πιο θρησκευόμενους  παλιό ημερολογητες, και λογο της ανυποχωρησίας τους η πλειοψηφία τους δεν μπήκε στην Ευλογία του Θεού.  

Ακόμα και ο ιδιος ο Σαούλ, ο πρώην απόστολος Παύλος ηταν τοσο ανυποχώρητος στο καλεσμα του Θεου, που ο Χριστος αναγκάστηκε να τον συνταραξει στον δρομο προς την Δαμασκό, για να του δωσει την ευκαιρία να βγει απο την θρησκεία και τον ιδιο Κύριο και ΣΩΤΗΡΑ του να τον ασπαστεί και υπηρετώντας τον να φερει τα καλα νεα της σωτηρίας και σ'εμας τους πρώην εθνικούς. 
Κι' ακομα και  σήμερα αν ο θρησκευόμενος η ο Αθεος στο κάλεσμα του Χρίστου δεν υποχωρήσει και σαν τον Σαουλ απο την την θρησκευτική του αμαζόνεια δεν υποχωρήσει και τον Χριστό προσωπικό Σωτήρα και Κύριο του δεχτει στην Βασιλεία του Θεου δεν θα μπει. 
Φιλε εαν δεν εισαι του Κυριου, δεν εισαι στην ιστορία των νικητών, των  λυτρωμένων αμαρτωλών που ο Κυριος αγόρασε με το αίμα του απο καθε φυλή λαό και γλώσσα (Αποκάλυψη 5:9-10) που θα συμβασιλευσουν μαζι του και που κανένας δεν μπορει να τους μετρήσει, και που θα ομολογούν με δυνατη φωνή " Η σωτηρια μας οφείλεται στον θεο που κάθεται στον θρόνο , και στο αρνι." (Αποκαλυψη 7:9-10) 
Φιλε μου, αν θέλεις να ωφεληθείς και στην οικογένεια σου, στους  φιλους σου και στην κοινωνία ωφέλεια και ευλογία του Θεου να γίνεις,θα γίνεις  μονο αν τον Χριστο σωτήρα σου δεχτείς κι' αρχίσεις να τον υπακούεις και τον ακολουθείς. 
Μπορεί αδελφέ μου ο μαύρος να αλλάξει το χρώμα του η η λεοπάρδαλη τα στίγματα της ; (Ιερεμιας 13;22) Ειναι η ερώτησης του Κυρίου σε καθε ανυποχώρητο που αρνείται να τρέξει σ'αυτον για να σωθεί. Το ιδιο κάνεις απο μόνος του δεν μπορεί να μεταμορφωθεί, να αγιασθεί και στην βασιλεία του Θεου να μπει εκτός και αν τον Χριστό οπως ολοι οι Απόστολοι και η γνήσιοι πιστοί Σωτήρα και Κύριο τους τον καλωσορίσουν και αρχίσουν να τον ακολουθούν.!! ( Ίωννης 1:12-13,Αποκαλ 5;20)

No comments:

Post a Comment