Popular Posts

Wednesday 23 September 2015

ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ

Γιατι ο Χριστός ειναι η Πόρτα που στον παράδεισο οδηγεί < ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ..... ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΕΙΣΟΔΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΒΟΣΚΗ.>(Ιωαννης 10;9) Το να νομίζει κάποιος οτι χάρη της μεσολάβησης η μεσιτείας των Αγίων η της ΜΑΚΑΡΙΑς μητέρας του στον  παράδεισο θα μπει αυτό ειναι ανοησία γιατι η προτροπή της ευσεβούς και ταπεινής Μαριάμ προς κάθε άνθρωπο είναι <  OTI ΣΑΣ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ>( Ιωάννης 2;5) και ΟΧΙ να αψηφούμε  τα λόγια του που στον ίδιο μας καλεί Σωτήρα μας να τον δεχτούμε και στην ανάπαυση του να μπούμε «ΕΛΑΤΕ σε ΜΕΝΑ  όλοι εσείς που είστε κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι κι ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ»(Ματθαίος 11:28)

«Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σ'ΕΜΕΝΑ και να πίνει.Όπως το λέει  η γραφή ποτάμια ζωντανού νερού  θα ξεχυθούν μέσα απο  εκείνον που πιστεύει Σ' ΕΜΕΝΑ ! »(Ιωάννης 7:37)
«Αν κανείς προσφύγει Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή»(Ιωάννης 10:9)
Το να κάνουμε του κεφαλιού μας και σπλαχνικό Χριστό και τα λόγια του να αγνοούμε αυτό είναι ασέβεια και υπεροψία και από την Ευλογία του μας αποκλείει.
Φίλε/η πάρε για παράδειγμα την ταπεινή μητέρα του Κυρίου μας που υποτάχθηκε στο θέλημα του Θεού και λόγο της υποταγής της βρήκε αγαλλίαση το πνεύμα της και έως σήμερα την μακαρίζουν όλες οι γενεές «Η ψυχή μου δοξάζει τον Κύριο, και το πνεύμα μου νιώθει αγαλλίαση για το Θεό, το σωτήρα μου, γιατί έδειξε την ευμένεια του στην ταπεινή του δούλη.>(Λουκας 1:46-48)
Και σένα αδελφέ/η  μου το πνεύμα σου θα βρει αγαλλίαση οταν το κάλεσμα του Χριστού απαντήσεις  "Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα  *δειπνίσουμε* μαζί !!(Αποκάλυψη 3;20)  στην ευλογία του θα μπεις και ποτε δεν θα χαθείς.(Ιωάννης 10;27-28)
Πολύτιμη ψυχή χωρίς μεσολαβητές είσαι ευπρόσδεκτος στον Θεό μέσω του Ιησού Χρίστου σε βεβαιώνει και σου λέει οτι αυτός ειναι ο μονος δρόμος προς τον Πατέρα : "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ < δεν μπαίνει στον Παράδεισο, στο σπίτι του Πατρός> ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ "(Ιωάννης 14:6)
Τρέξε φίλε μου στον σπλαχνικό Χριστό, απάντησε το  κάλεσμα του και στην Αιώνια ζωη και εσυ θα μπεις και τοτε σαν την μακαρία μητέρα του Κυρίου μας και η δίκη σου ψυχή θα βρει την αγαλλίαση που ζητά κι ως τώρα δεν έχει βρει. Αμήν!!!

No comments:

Post a Comment