Popular Posts

Thursday 3 September 2015

H ΑΤΙΜΩΣΙΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Στην κοινωνία μας δυστυχώς μόνο η ατίμωσις του υποκριτή παραβάτη μπορεί να  ξυπνήσει την κοιμισμένη κοινωνική μας συνείδηση που αποδέχεται  βουλευτές και πρώην υπουργούς να έχουν θέση στο κόμμα και στην βουλή, διευθυντές υπουργείων τραπεζών και δημοσίου που έκλεψαν εκατομμύρια να παραμένουν ατιμώρητοι, και καταχραστές και βιαστές να μην εκπληρώνουν την ποινή τους. 

Όταν μια κοινωνία και η Εκκλησία της ανεξαρτητοποιείται απο τον βασιλέα της δόξης τον Ιησού Χριστό το μονό που υπολείπεται είναι η παρακμή της και η κρίσης. Και η κρίσης είναι στα πρόθυρα της της Ευρωπαϊκής μας κοινωνίας μας που αποχώρισε απο τον Χριστό και τις Χριστιανικές ηθικές αξίες της Ελεημοσύνης, της Αγάπης και υποστήριξης του φτωχού, του πρόσφυγα, του κατατρεγμένου, χάρη στον ακόρεστο εγωιστικό πλουτισμό, αφού ακόμα και η ίδια η Εκκλησία αντί να πουλάει τα υπάρχοντα της για να δίδει στους φτωχούς εμπορεύεται κι'αυτή οτι μπορεί, ιδιοκτησίες, κτήματα, επιχειρήσεις και πάνω απ'όλα τα ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ του Χριστού. 
Και ζούμε σε μια κοινωνία που ενώ έχουμε στην κατοχή μας την αλήθεια, οτι ο Χριστός ειναι ο βασιλέας της δόξης δεν τον τιμούμε ούτε τον ευχαριστούμε αλλά άλλους και άλλες τιμούμε και σαγόνια και μασέλες Αγίων και λείψανα προσκυνούμε και πλουτίζουμε απ' αυτά !! 
Γι' αυτό ο Θεός εγκατέλειψε την *Χριστιανική* κοινωνία στην ηθική ακαθαρσία ώστε να  ΑΤΙΜΑΖΟΥΝ τα σώματα τους μεταξύ τους, αυτοί που ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ την ΑΛΗΘΕΙΑ του Θεού με το ΨΕΜΑ  και ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ και ΛΑΤΡΕΨΑΝ την δημιουργία αντι τον δημιουργό τον Παντοδύναμο Σωτήρα  Χριστό.(Ρωμαίους 1:24-32)

Αδέλφια έχουμε φτάσει στα πρόθυρα της δίκαιης κρίσης, και η ατίμωσις αυτών που εκμεταλλεύονται την πολιτική τους, διοικητική η Κυβερνητική η οικονομική τους δύναμη ειναι επιβεβλημένη, είναι απαραίτητη για να αποκατασταθεί η κοινωνική εμπιστοσύνη στο κυβερνητικό σύστημα. 
Υπό όρους αυτό, ΟΧΙ ως εκδίκηση, αλλά ως μέτρο εξυγιάνσεως και επιστροφής στην τιμιότητα και στις αιώνιες αμετάβλητες ηθικές αξίες. 
Φίλοι όποιοι τον Χριστό αγνοούν, ασχέτως ποιοι είναι αυτοί και τι είναι αυτοί  μακριά του θα χαθούν. 
Για εκείνους  όμως που είχαν μια προσωπική καρδιακή εμπειρία -συνάντηση-  με τον Κύριο της δόξας και έπαψαν να τον τιμούν, αυτό που τους περιμένει είναι η ατίμωσις. 
Σε κανέναν δεν εύχομαι την ατίμωση, αλλά όλους και τον εαυτό μου προτρέπω τον Χριστό μ' όλη μας την καρδιά να τον τιμούμε, να τον ευχαριστούμε, και υπό την Ευλογία του θα παραμείνουμε, θα ευλογηθούμε και στην βασιλεία του χάρη του και εμείς θα μπούμε. Αμήν!

No comments:

Post a Comment