Popular Posts

Thursday 10 September 2015

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ' ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΕΙΣΟΔΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ.(Ιων 10:9)

Η αλήθεια ειναι οτι οτι και αν ο αμαρτωλός κάνει, αν τον Χριστό σωτήρα του δεν τον δεχτεί μακριά του θα χαθεί. Ας μην μας διαφεύγει οτι για  να μας χαρίσει την Σωτηρία, την άφεση των αμαρτιών μας ο Χριστός θυσίασε την ίδια την ζωη του, για να φορτωθεί  πάνω του τις δικες μας αμαρτίες. (Α.Πετρου 2;24,Ιωαν 1;29)

Δεν ηταν με πληρωμή φθαρτών λύτρων όπως το ασήμι η το χρυσάφι που επιτεύχθηκε η απελευθέρωση μας απο την τιμωρία  της-αμαρτιας- και από τον πατροπαραδοτο τροπο ζωής, αλλα με το πολύτιμο αίμα του Χριστού ! ( Α.Πετρου1;18). Ώστε όποιος αμαρτωλός πιστέψει σ' Αυτόν Οχι απλώς εγκεφαλικά  οτι πράγματι ηταν ενα ιστορικό πρόσωπο που έζησε σταυρώθηκε και Αναστήθηκε αλλά καρδιακά τον εμπιστευτεί με την Ζωή του και Σωτήρα του τον δεχτεί να μην χαθεί αλλά να έχει Αιώνια ζωή !!

Γιατί δεν ήλθε Ο Χριστός για να καταδικάσει τον κόσμο αλλα για να τον σωσει, για να βρει και να σώσει το απολωλός, τον Χαμένο αμαρτωλό που την προσφορά Σωτηρίας του δεχτεί (Ματθαίος 11;28,Αποκάλυψη 3:20)

" Κύριε Ιησού Χριστέ, Ας δοξαστεί το Όνομα σου, Ας έρθει η βασίλεια σου, Ας γίνει το θέλημα σου στην Ζωή μου" ειναι η προσευχή που σώζει τον αμαρτωλό που στον Χριστό αφιερωθεί κι' αρχίσει  και τον ακολουθεί.

Πολύτιμη ψυχή, σου εύχομαι και εσυ τον Χριστό με καρδιά μετάνοιας και γεμάτη εμπιστοσύνη να του δοθείς,και  στην Αιώνια Ζωή και εσύ θα  μπεις. Αμήν !!
 «Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε, και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ. Σ'όσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ,  σ'αυτούς έδωσε το προνόμιο να γίνουν Παιδιά Θεού, σ'εκείνους που πιστεύουν στ' όνομα του. Δεν γεννήθηκαν αυτοί απο σαρκική μείξη, Ούτε από ανθρωπινή θέληση, ούτε από ανδρική επιθυμία, αλλά από τον ΘΕΟ !»(Ίων 1;12-13)

No comments:

Post a Comment