Popular Posts

Monday 7 September 2015

ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

Ποιοι είναι οι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ
οι νεκροθάφτες της ψυχής
οι Ψεύτες και οι σαγηνευτές ;

Οι θρήσκοι, οι πνευματικά τυφλοί
που την Αλήθεια πολεμούν
και τον Χριστό Υποτιμούν

Και λένε η "Εκκλησία μας σώζει
δίνει εισιτήριο στην ψυχή
κι' ανάπαυση παντοτινή."

Αχ φουσκωμένοι τυφλοί υποκριτές
που παραδέχεστε οτι δεν είστε αναγεννημένοι
και ΟΥΤΕ από τον ΘΕΟ ΣΩΣΜΕΝΟΙ
αλλά τολμάτε το ψέμα να πουλάτε
και τους αδαείς στην Κόλαση να οδηγατε

Αν δεν μετανοήσετε
και την Αλήθεια ομολογήσετε
οτι η καμία Εκκλησία δεν σώζει
παρα μόνο ο Χριστός ο παντοδύναμος Θεός

Μακριά του θα χαθείτε
και συντροφιά με τα δαιμόνια
στην αιωνιότητα θα ζείτε !!!

«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΟΔΟΣ, και η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΖΩΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ στον Πάτερα παρα ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ απο ΜΕΝΑ»(Ιωαννης 14:6)

«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ των προβάτων.Αν κανείς προσφύγει Σ' ΕΜΕΝΑ ως ΕΙΣΟΔΟ, θα ΣΩΘΕΙ !!»(Ιωάννης 10:9)

«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και η ΖΩΗ. Όποιος ΠΙΣΤΕΥΕΙ Σ' ΕΜΕΝΑ < και εννοείται καρδιακά, τον Χριστό εχει εμπιστευτεί και απ' Αυτόν και μόνο ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ> κι αν πεθάνει, θα ΖΗΣΕΙ <μαζι του στον Παράδεισο>(Ιωάννης 11:25) Στην ουσία θα ΜΕΤΑΒΕΙ από τον ΘΑΝΑΤΟ στην ΑΙΩΝΙΑ ΜΑΖΙ του ΖΩΗ ! (Ιωάννης 5:24)

«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ το αμπέλι και εσείς τα κλήματα. Εκείνος που ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ κι' ΕΓΩ ΜΑΖΙ του, αυτός ΠΑΡΑΓΕΙ άφθονο καρπό.... Αν κάποιος ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, αυτός, παει πια, ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΕΞΩ»(Ιωαννης 15:6)

Φίλε μου, οι Ψεύτες και οι Υποκριτές ποτε δεν σου λένε, ότι για να σωθείς πρέπει στον Χριστό με την καρδιά σου να δοθείς, αλλά σου πουλάνε μια ΨΕΥΤΟ  ΧΑΡΗ που δεν είναι ΧΑΡΗ, σου λένε "Εσύ να έρχεσαι στην Εκκλησία, και η Εκκλησία θα σου διαβάσει μετά που πεθάνεις την *συγχωρητική Ευχή* και σαν αθώα περιστέρα αμέσως στον Παράδεισο θα μπεις".

Πολύτιμη ψυχή, τρέξε στον Χριστό, απάντησε το κάλεσμα του «Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σε ΜΕΝΑ και να πίνει.Όπως το λέγει η γραφή , ποτάμια ζωντανού νερού θα Ξεχυθούν απο εκείνον που Πιστεύει ΣΕ ΜΕΝΑ» (Ιωάννης 7:37) και στην Ευλογία του ΘΕΟΥ θα μπεις και θα μπαίνεις και θα βγαίνεις και θα βρίσκεις βοσκή. Αμήν !  (Ιωάννης 10:9)

No comments:

Post a Comment