Popular Posts

Saturday 19 September 2015

OΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙ

Το ψέμα το πιστέψαμε
στα πανηγύρια τρέξαμε
την αλήθεια δεν ζητήσαμε
το ψέμα αγαπήσαμε

Ότι στον παράδεισο θα μπούμε
ακόμα κι'αν τον Χριστό υποτιμούμε
και σ'άλλους και άλλες τρέχουμε
αλλά τον ίδιο αγνοούμε !!!

Πολύτιμη ψυχή που ο Χριστός σταυρώθηκε για να φορτωθεί πάνω του και τις δικές σου αμαρτίες (Ιωάννης 1;29,B.Κορινθιους 5:21,Α.Πέτρου 2;24) γιατί το κάλεσμα του αγνοείς "Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα  *δειπνίσουμε* μαζί !!(Αποκάλυψη 3;20) μήπως νομίζεις οτι αν σ' αυτόν δεν επιστρέψεις από άλλη πόρτα θα μπεις ;
Φίλε δεν υπάρχει άλλη Πόρτα εκτός του Χριστού «ΕΓΩ είμαι η Πόρτα. Αν κανείς προσφύγει σ`ΕΜΕΝΑ ως είσοδο ΘΑ ΣΩΘΕΙ.Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή>>.(Ιωάννης 10:9) σε βεβαιώνει ο Κύριος και Θεός Ιησούς Χριστός.
Aν δεν μπορείς τον Χριστό σωτήρα σου να τον δεχτείς στον παράδεισο δεν θα μπεις,(Ιωάννης 6:40,7;37,8;35-6, 10:9,27-28,14:6)  
Όταν μετωπικά συγκρουσθείς με τον Χριστό για πάντα θα χαθείς. 

Τα χαρμόσυνα όμως νέα είναι οτι δεν θα είσαι ποτε πια ο ίδιος/α όταν τον  Χριστό σωτήρα σου δεχτείς, γιατί τότε και στην Ευλογία  του Πατρός θα μπεις και ποτε δεν θα χαθείς ! (Ιωάννης 1;12-13,10:28-29)
"Θα είμαι στο πλευρό σου και ποτε δεν θα σ΄' αφήσω ούτε θα σ'εγκαταλείψω" λέει ο Κύριος στον καθένα που Σωτήρα του τον δεχτεί !!!(Εβραίους 13:5 Ιωάννης 14:23,Αποκάλυψη 5;9)
Πολύτιμη ψυχή,  αν όμως ποτε σου δεν μετανοήσεις και τον Χριστό σωτήρα σου δεχτείς για πάντα θα χαθείς.
 
 "Κύριε Ιησού Χριστέ σου ανοίγω την καρδιά μου, ΣΥΓΝΩΜΗ σου Ζητώ που όλα τα χρόνια της ζωής μου  μακριά σου ζούσα, και σε παρακαλώ να με συγχωρέσεις απ'όλες μου τις αμαρτίες μου, και να έρθεις να ζήσεις μαζί μου όλες τις ημέρες της ζωής μου." Είναι η προσευχή που θα σε συμφιλιώσει με το Πάτερα και Γιο. Αμήν!  

No comments:

Post a Comment