Popular Posts

Saturday 31 October 2015

ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩ ΑΝ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΩ

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ  ? 

Φίλε μου την δύναμη του Θεού δεν θα την δει και στην Βασιλεία του δεν θα μπει ο δογματικά προκατειλημμένος, ο γεμάτος θρησκευτική υπεροψία Παρτιζάνος Χριστιανός, αλλά ο ταπεινός την καρδιά αυτός που δεν διστάζει το κάλεσμα του Χριστού να τ' απαντήσει (Ματθαίος 11;28) και στο φλερτάρισμα του Αγίου Πνεύματος « Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20) την καρδιά του διάπλατα στον Χριστό θα την ανοίξει !!  

Κανένας φαινομενικά Χριστιανός, απλώς και μόνον της ταυτότητας που αρνείται τον Χριστό Κύριο του να  τον ομολογήσει και σ' Αυτόν να τρέξει για να σωθεί για να σωθεί στην βασιλεία του δεν θα μπει, αλλα αυτός που στον Χριστο εχει δοθεί και τον ακολουθει « Όποιος με ομολογήσει μπροστά στους ανθρώπους, θα τον ομολογήσω κι εγώ μπροστά στον Πατέρα μου τον Ουράνιο. Όποιος όμως μ' αρνηθεί μπροστά στους ανθρώπους, θα τον αρνηθώ κι εγώ μπροστά στον πατέρα μου τον Ουράνιο»(Ματ 10:32-33)  Φίλε μου, μην πιστέψεις το  καλό πακεταρισμένο ψέμα ότι χωρίς τον Χριστό να αγαπάς και να τιμάς στην βασιλεία του θα μπεις ενώ τον ίδιο και την προσφορά Σωτηρίας του αψηφάς .«ΕΓΩ είμαι η Πόρτα. Αν κανείς προσφύγει σ`ΕΜΕΝΑ ως είσοδο ΘΑ ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή>>.(Ιωάννης 10:9)
"Κύριε Ιησού Χριστέ σου ανοίγω την καρδιά μου, ΣΥΓΝΩΜΗ σου Ζητώ που όλα τα χρόνια της ζωής μου μακριά σου ζούσα, και σε παρακαλώ να με συγχωρέσεις απ'όλες μου τις αμαρτίες μου, και να έρθεις να ζήσεις μαζί μου όλες τις ημέρες της ζωής μου." Είναι η προσευχή που αν ειλικρινής ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό !

No comments:

Post a Comment