Popular Posts

Wednesday 28 October 2015

Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ <δηλαδή εχει απαντήσει το κάλεσμα του και προσωπικό σωτήρα του τον έχει δεχτεί> ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΜΠΕΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΕΥΜΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΞΑΝΑ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ.

Θα σας επισκεφτώ τη νύχτα σ' ένα όνειρο ή ένα όραμα και θα σας ευλογήσω λέει ο Κύριος σε εκείνους που έχουν ανοίξει τις καρδιές τους σ' Αυτόν.
Αυτή την πιστοποίηση  και σιγουριά  δίνει η Αγία γραφή σ' όλους εκείνους που τον Χριστό προσωπικό Σωτήρα τους έχουν δεχτεί, οτι ο ίδιος με τ' Άγιο Πνεύμα του θα τους επισκεφτεί, -ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕΙ την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ- και μέσα τους θα κατοικήσει ( Ιωάννης 1;4-5,14;23,Αποκάλυψη 3;20) και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ! (Εβραίους 13;5)
"Θα σ'αγαπήσω Κύριε μ'όλη μου την καρδιά, με όλη μου την ψυχή, και με όλη μου την διάνοια" Είναι η προσευχή που αν είναι ειλικρινής και προέρχεται από την καρδιά σου την Ευλογία του Πατρός και του ΣΩΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥ θα σου εξασφαλίσει. Φίλε μου δεν θα ήμουν εδώ ζωντανός σήμερα αν δεν ήταν για το έλεος και την χάρη του Θεού να με κρατήσει, και εν ζωή να με διατηρήσει. Το οτι ακόμα ζω στον Χριστό, στην Ευλογία και προστασία του το χρωστώ, και η ευλογία του είναι για κάθε γνήσιο πιστό του παιδί.      

Η Εκπλήρωσης της υπόσχεσης του Πατέρα οτι κάθε γνήσιος πιστός από το Άγιο Πνεύμα θα βαπτιστεί,( Πράξεις 4:12) ισχύει μέχρι σήμερα και την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ εξασφαλίζει και επικυρώνεται από την Αγία γραφή <<Ακούσατε οτι ο Ιωάννης βάπτιζε με νερό, εσείς όμως θα ΒΑΠΤΙΣΤΕΙΤΕ με το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ>>( Πράξεις 1:5)  

No comments:

Post a Comment