Popular Posts

Tuesday 20 October 2015

ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΓΩ, ΑΥΤΟΣ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΨΑΣΕΙ ΠΟΤΕ.ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

H αγάπη του Χριστού μου 
μου στηρίζει την καρδιά 
την στηρίζει την γεμίζει  
με αλήθεια και Χαρά. 

Αδέλφια μου ο Χριστός είναι η πηγή της αιωνίου δροσιάς της ανθρώπινης ψυχής.Καμία επιτυχία, καμία κοσμική ανθρώπινη απόλαυση δεν γιατρεύει, δεν στερεώνει την καρδία όπως τ' Άγιο του Πνεύμα που δίνει σ'όλους όσους τον αγαπούν και σωτήρα τους τον δεχτούν !! 
Ο Χριστός γεμάτος αγάπη και χωρίς καμία διάκριση σήμερα σε καλεί και σου λέει << Αν διψάει κάποιος, σ'έμενα να έρχεται και να πίνει. Όπως το λέει η γραφή, ποτάμια ζωντανού νερού < και εννοεί Αγίου Πνεύματος> θα ξεχυθούν μέσα από εκείνον που πιστεύει σ' εμένα.>> (Ιωάννης 7;37-38) 
Η Αιώνια σου με τον Χριστό μετά θάνατο στον παράδεισο ζωή, αρχίζει από την ήμερα που με πίστη θα απαντήσεις το κάλεσμα του « Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ >> (Ματθαίος 11:28, Αποκάλυψη 3:20)  
Τότε, την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ θα σου χαρίσει και τότε ρυάκια και δροσιστικές πνοές του Αγίου Πνεύματος θα ξεχύνονται στην καρδιά σου (Ιωάννης 7;38)  και ποτε δεν θα έχεις καρδιακή ξεραΐλα γιατί το βάπτισμα του Αγίου του Πνεύματος ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ *ΝΕΡΟ* ΖΩΗΣ ΑΙΩΝΙΑ !!!(Ιωάννης 4:14)  

Φίλε στον Χριστό μ'ελπίδα με πίστη και αφοσίωση άνοιξα την τσακισμένη μου καρδιά το 1987, και από τότε δέχτηκα το ελιξήριο της ζωής, την ΧΑΡΑ του βαπτίσματος από τ' Άγιο Πνεύμα, και ναι πέρασα δυσκολίες, και φουρτούνες και ακόμα περνάω, αλλά κάθε μέρα μου στηρίζει την καρδία και μ' Αλήθεια με θάρρος και ελπίδα με γεμίζει και δεν αμφισβητώ ότι ότι και αν μου συμβεί όταν κλείσω πια τα μάτια μαζί του θα βρεθώ, με τον Σωτήρα τον Χριστό μου που τόσο τον ΑΓΑΠΩ !!!! 

Χριστέ μου μετανοώ, επιστρέφω σ' εσένα και σε θερμοπαρακαλώ "Συγχώρεσε με τον αμαρτωλό, και ελα και ζήσε μαζί μου όλες τις ήμερες της Ζωής μου", είναι η προσευχή αφιέρωσης που ο Χριστός θα απαντήσει και την Αιώνια ζωή μαζί του θα σου χαρίσει. Αμήν! 


No comments:

Post a Comment