Popular Posts

Wednesday 14 October 2015

ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΖΥΓΟ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΩ ; ;

Τι λέει ο προφήτης Ωσηε στον ταλαιπωρημένο και πνευματικά τσακισμένο λαό του Θεού που Ελευθερία και δροσιά ψυχής ζητούσαν ;
"ΕΜΠΡΟΣ ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ 
ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ, ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ 
ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΣΕ, ΑΥΤΟΣ  ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΔΕΣΕΙ !!"  (ΩΣΗΕ  6:1)

Φίλε μου, δεν υπάρχει ελευθέρια και είσοδος στου Θεού την ευλογία εκτός και αν επιστρέψεις στον Κύριο. Ότι και αν έχεις κάνει, όσα τάματα και αν έχεις εκπληρώσει, όσες προσευχές και μεσολαβήσεις η μεσιτείες άλλων έχεις ζητήσει ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ στον ΧΡΙΣΤΟ, στην αιχμαλωσία σου, στην κατάθλιψη και ψυχική ξεραΐλα θα μείνεις εως ότου στον Χριστό  εμπιστευτείς και με μετάνοια και ευγνωμοσύνη προσωπικό σωτήρα σου τον δεχτείς !  
Η πηγή της ΣΩΤΗΡΙΑΣ  και ψυχικής ελευθερίας είναι ο Χριστός, κανένας άλλος η άλλη δεν μπορεί να σ' ελευθερώσει απο την κατάθλιψη, την ενοχή, την ψυχική αιχμαλωσία και δαιμονική καταπίεση.
«Το Πνεύμα του Κυρίου με κατέχει, γιατί ο Κύριος με ΕΧΡΙΣΕ και μ' ΕΣΤΕΙΛΕ  ν' αναγγείλω το χαρμόσυνο μήνυμα στους φτωχούς, να ΘΕΡΑΠΕΥΣΩ τους συντριμμένους ΨΥΧΙΚΑ. Στους ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ να ΚΗΡΥΞΩ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ,και στους τυφλούς ότι θα ΒΡΟΥΝ  το ΦΩΣ τους.  Να ΦΕΡΩ ΛΕΥΤΕΡΙΑ  στους ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ. 
Να αναγγείλω του καιρού τον ερχομό που ο Κύριος θα φέρει τη ΣΩΤΗΡΙΑ στο λαό του ! (Λουκάς 4:18-19)
     
Η Ελευθερία και η είσοδος  στου Πατρός την ευλογία ειναι η επιστροφή στον Χριστό. Η απελευθέρωσης απο κατάθλιψη από  καρδιακή ασθένεια, δαιμονική καταπίεση η αιχμαλωσία ειναι το δώρο  του σ'αυτούς που μ'όλη τους την καρδιά τον ζητήσουν και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ τους τον καλωσορίσουν.
Φίλοι εκτός Χριστού δεν υπάρχει ψυχική δροσιά, αλλά ξεραΐλα και τυραννία. Ο Χριστός και μόνο αυτός μπορεί να σου δροσίσει την ψυχή σου « Όποιος πιει απο το νερό που ΘΑ του ΔΩΣΩ, θα ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ του μια ΠΗΓΗ που θα ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ νερο ΖΩΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ !!!»(Ιωάννης 4:13-14,7:37)

Φίλοι μου επιστρέψτε στον Κύριο που σας αγαπά γιατί μόνο αυτός μπορεί να κάνει απεριορίστως περισσότερα απ'αυτά που ζητάμε η διανοουμαστε (Εφεσιους 3:20) Στον επουράνιο μας Πατέρα και στον Σωτήρα μας Χριστό η δόξα και τώρα και σ'όλες τις γενιές. Αμην!  

No comments:

Post a Comment