Popular Posts

Tuesday 6 October 2015

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤO ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤO ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ

O Ιησούς Χριστός
ειναι ο επι γης Θεος
ο Παντοδύναμος
Αγιος και Θαυματουργός .
Και μακάριος όποιος τον αγαπήσει,
την καρδια του του ανοίξει
Σωτήρα του τον δεχτεί,
κι'αρχίσει και τον ακολουθεί.

Ευλογίες θα γεμίσει
με χαρά θα πλημμυρίσει
κι'απο τ'Αγιο Πνεύμα
θα βαπτιστεί !!!!
Τίποτε δεν συγκρίνεται με την χαρα που ο αμαρτωλός θα δεχτεί οταν απο τ'Αγιο Πνεύμα βαπτιστεί.
«Αν με αγαπάτε, τηρήστε τις εντολές μου. Κι εγώ θα παρακαλέσω τον Πατέρα να σας δώσει άλλον Παράκλητο, το Πνεύμα της Αλήθειας, ώστε να είναι για πάντα μαζί σας. Το Πνεύμα αυτό δεν μπορεί να το δεχτεί ο κόσμος, γιατί ούτε το διακρίνει ούτε το γνωρίζει εσείς το γνωρίζετε, γιατί μένει κοντά σας και θα υπάρχει μέσα σας.»(Ιωαννης 14:15)
Το βάπτισμα του Άγιου πνεύματος λαμβάνει ο καθένας που ειλικρινα πίστεψε με την καρδια του στον Χριστο, που ειλικρινά τον αγάπησε και ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΞΕ να του ΑΝΟΙΞΕΙ την ΚΑΡΔΙΑ του και ΣΩΤΉΡΑ του να τον ΔΕΧΤΕΙ !! (Ιωαννης 1:12-13)
Η ειλικρινής καρδιακή ένωσης κοινωνία με αυτον ειναι το κατώφλι της σωτηρίας. Την ειλικρινή καρδιακή μας πίστη στον Χριστό ο Θεος την τιμά και σε τιμά, και *έρχεται* και μένει μαζί σου !!
Σε βαπτίζει με τ' Αγιο του Πνεύμα και Πατήρ και Υιός είναι πια μαζί σου !!!
«Όποιος με αγαπάει θα τηρήσει το λόγο μου. Κι ο Πατέρας μου θα τον αγαπήσει, και θα ΕΡΘΟΥΜΕ σ' αυτόν και θα ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΜΕ μαζί του.»(Ιωάννης 14:15)Αμην. |
Ναι φιλοι μου, θα κατοικεί στην καρδιά σας το Αγιο Πνεύμα του Πατρός και Γιου, και ΠΟΤΕ δεν θα σας αφήσει ουτε θα σας εγκαταλείψει !! (Εβραίους 13:5) Ειναι η αξιόπιστη βεβαιωσης του Θεου σε καθε αμαρτωλο που επιστρεψει με μετανοια και πιστη στον Χριστο και προσωπικό Σωτήρα του τον δεχτεί. Αμην!!! Αυτός η αυτη ΟΛΕΣ τις πνευματικες ευλογίες θα δεχτεί, και στον παράδεισο μετα θάνατο θα μπει !!!(Εφεσιους 1:3-8)
«Μείνετε ενωμένοι μαζί μου τότε θα 'μαι κι εγώ ενωμένος μαζί σας....Εκείνος που μένει ενωμένος μαζί μου κι εγώ μαζί του, αυτός δίνει άφθονο καρπό, γιατί χωρίς εμένα δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε. (Ιωαννης 15-3,5)
Αν μείνετε ενωμένοι μαζί μου και τα λόγια μου μείνουν ζωντανά μέσα σας, ό,τι θελήσετε ζητήστε το και θα σας δοθεί.».(Ιωαννης 15:7)

No comments:

Post a Comment