Popular Posts

Wednesday 7 October 2015

ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΘΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΝΗΣΙΟ ΠΙΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ

Πολύτιμοι φιλοι μου σας φέρνω το καλό άγγελμα μεγάλης χαράς
Ο Κύριος ήρθε για να σας δωσει ΖΩΗ και μάλιστα άφθονη !!!( Ιωαννης 10;10) Δηλαδή πηγαία δροσια αιώνιας ακατάλυτης ζωης, που ο ιδιος την παρομοιάζει σαν ΠΟΤΑΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΝΕΡΟΥ που ΔΕΝ ΠΑΥΟΥΝ να ΧΥΝΟΝΤΑΙ απο τον γνήσιο Πιστο !!! απο εκείνον που με την καρδια του εχει εμπιστευτεί τον Χριστο (Ιωαννης 7:38) που ειναι δηλαδη πιστό του παιδι και τον ακολουθεί !!!
Και σ' ερωτώ φιλε μου το πιστεύεις αυτό οτι ο Χριστος μέσα σ'αυτη την αβέβαιη γεμάτη ταρακουνηματα, άγχη, πρόκες, σφήνες, μίση και πόνους ζωη ο Χριστος ΜΠΟΡΕΙ να σου ΔΩΣΕΙ ΖΩΗ ΕΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ??
Φόρτωση Αγιου Πνεύματος καθε βράδυ και κάθε πρωί ??? ώστε όποια κι'αν ειναι η δυσκολία και το πρόβλημα να ξυπνάς γεμάτος αισιοδοξία, γιατι ο Κύριος ειναι μαζί σου, και ο ίδιος στον κατάλληλο καιρό θα επέμβει !!!
Το πιστεύεις αυτό, οτι αν του δοθείς και προσωπικό Σωτήρα σου τον δεχτείς ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ και ανθρώπινος νους ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΗΘΗΚΕ, εκείνα ΕΤΟΙΜΑΣΕ ο ΘΕΟΣ για σένα που αγαπάς και τιμάς τον Χριστό ??(Α.ΚΟΡΙΝΘΙΟΥς 2:9)

Ναι, φίλε μου, Ο Χριστος θα σε αναγεννήσει και ενα καινούργιο Παρόν θα σου δώσει με τ' Αγιο του Πνεύμα να ρέει μέσα σου σαν ποταμοί ΖΩΝΤΑΝΟΥ νερού (Ιωαννης 7:37) και ΠΟΤΕ δηλαδή ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ' ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ Σ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ !! (Εβραιους 13:5)

Σου εύχομαι στον Χριστό χωρις δισταγμό σήμερα Σωτήρα σου να τον δεχτείς και την ΖΩΗ εν ΑΦΘΟΝΙΑ που χαρίζει και εσυ να την γευτείς, και την βεβαιότητα οτι στον πάντα μαζι σου ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ'ΑΦΗΣΕΙ και εσυ να την έχεις και γεμάτος ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ και ΧΑΡΑ για το αύριο και μεθαύριο να ζεις. Αμην!!

No comments:

Post a Comment