Popular Posts

Monday 5 October 2015

"ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΖΩ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ"

ΟΥΤΕ ME ΔΥΝΑΜΗ ΟΥΤΕ ME ΙΣΧΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ λέει ο Κύριος.
Φίλοι μου, ολοι μας έχουμε επιθυμίες και κάνουμε το καθετί για να αποκτήσουμε αυτο που τόσο επιθυμούμε, μπορεί μια μετάθεση, μια προαγωγή, μια απαλλαγή, ενα γαμο με την κοπέλα η νέο των ονείρων μας, ένα διαζύγιο απο ενα σύντροφο βίαιο και σκληρό, μια καινούργια Ζωή χωρίς τα βάσανα και τα βάρη της σημερινής μας Ζωής.

Και πιστεύω οτι ο Κύριος λεει στον καθένα απο εμας που ενώ δεν σταμάτα να προσπαθεί στην στασιμότητα μένει «Ζητάτε την βασιλεία μου και την δικαιοσύνη μου, κι ΟΛΑ τα ΑΛΛΑ θα σας ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ»(Ματθαίος 6:33) δηλαδή πιστεύω οτι μου λέει, μας λέει "Πάψτε να αντιστέκεστε και να προσπαθείτε να επιβάλλετε την θέληση σας, την αλλαγή που τοσο πολύ επιθυμείτε, υποδεχθείτε στο θέλημα μου, και εγώ θα να αναλάβω το δίκαιο αίτημα σας "!!
 Φιλε μου, κανε τόπο στον Κύριο δώσε του το αίτημα σου γιατι είπε αυτοί που τον υπακουουν θα ευοδωθούν και την πολυπόθητη ελευθερία, Ευλογία, χάρη που επιθυμούν να δουν θα την δουν. Αμην! Κανε το σωστό, το θέλημα του και περίμενε απο τον Κύριο να λάβεις της χαρμοσύνη έκπληξη, εκείνος θα επέμβει !!! και η χαρά θα ειναι δική σου που δεν προήλθε απο την δικη σου προσπάθεια αλλά ηταν η χάρης του η εύνοια και καλοσύνη που δείχνει σ' αυτούς που τον εμπιστεύονται και τον υπακούμε.

"Θα ήθελα Κύριε ελεύθερος να ζω και ΚΟΙΝΩΝΙΑ μαζί σου να ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ" ειναι η καλη ευχή που ο Κύριος θα απαντήσει στον κουρασμένο και βαριά φορτωμένο αμαρτωλό που τον εμπιστευτεί και σ' αυτόν προσευχηθεί και με μετάνοια και Πιστή Σωτήρα του τον δεχτεί. Αμην!

No comments:

Post a Comment