Popular Posts

Saturday 24 October 2015

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ Σ' ΟΛΑ ΝΑ ΕΥΔΩΘΕΙΣ

Σ' όλα θα ευοδωθείς και στο σπίτι του Πατρός -στον Παράδεισο- θα μπεις αν στον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό κι' εσυ οπως οι Απόστολοι και η Μαρία η Μαγδαληνή στηριχτείς γιατί ο Χριστός είναι η ΠΟΡΤΑ<<Εγώ είμαι η Πόρτα. Όποιος περάσει απο μένα ΘΑ ΒΡΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ , και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή !>> (Ιωάννης 10:9) και η ΟΔΟΣ που στο Πατέρα οδηγεί<<ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ < δεν μπαίνει στον Παράδεισο, στο σπίτι του Πατρός> ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ">>(Ιωάννης 14:6)

Αυτή είναι φίλε μου η χαρμόσυνη αγγελία οτι  στα Άγια των Αγίων και στην Παρουσία του Πατρός μπορείς και εσύ να μπεις  οταν από τον Χριστό που μας εξασφάλισε το προνομιο ελευθέρας εισόδου στα Αγια των Αγιων
(Εβραιους 10;19-20) και εσυ εξαρτηθείς. 

Φίλε μου  όσοι ανήκουν στον Χριστό, 
τ' Άγιο Πνεύμα της Υιοθεσίας τους βεβαιώνει οτι είναι  ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΘΕΟΥ και ΣΥΓΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ με τον Χριστό !!!(Ρωμαίους 8;16-17) και εσυ  αδελφε μου ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ Θεού και ΣΥΓΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ με τον Χριστό θα γίνεις  οταν απο τον πανταχού παρόν Χριστο και εσυ εξαρτηθεις.  Αμην !! 
"Κύριε Ιησού Χριστέ, μετανοώ που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα, και σου ΑΝΟΙΓΩ την ΚΑΡΔΙΑ μου και σου ζητώ, να έρθεις και να ζήσεις μαζί μου ολες τις ήμερες της ζωής μου." Είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό και του χαρίζει ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον Επουράνιο μας  Πατέρα και τον σωτήρα Χριστο!!! Αμήν!!

No comments:

Post a Comment