Popular Posts

Thursday 15 October 2015

ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ

Φίλοι Καλησπέρα σας.
Ένα μόνο θα πω σήμερα, οτι αυτό που το Ευαγγέλιο τονίζει είναι οτι μόνο όταν επιστρέψουμε στον Σωτήρα Χριστό αγαλλίαση θα βρούμε, και με βεβαιότητα και ελπιδα στην ζωη θα ζούμε !!!
<< Αν επιστρέψτε σε μενα και ηρεμήστε μονάχα θα σωθείτε. Μέσα στην ησυχία και εμπιστοσύνη θα βρείτε την μοναδική σας δύναμη>>( Ησαΐας 30:15) λέει ο ΚΥΡΙΟΣ!
Θυμάμαι η γυναίκα μου η Ινα πριν είκοσι οκτώ χρόνια ηταν πολυ στεναχωρημένη και πικραμένη με τον Θεο που επέτρεψε στην κόρη μας την Χριστίνα να τυραννιέται από την σχιζοφρένεια, και στον δρόμο της υπήρχε η διχάλα η να κλείσει την καρδιά της στον Χριστό και να ζει με πίκρα ολη της την ζωη, η να του ανοίξει την καρδιά της και να τον εμπιστευτεί .
Διστακτικά τότε το 1988 προτίμησε παρολη της την πίκρα τον Χριστο να εμπιστευτεί και προσωπικό της Σωτήρα της να τον δεχτεί. Η Χριστίνα μας δεν γιατρεύτηκε, δεν την έκανε καλά ο Κύριος αλλά η Ινα άρχισε να ζει χωρίς πίκρα και θυμό και το φορτίο που βάρυνε την ψυχη της απο τοτε εξαφανίστηκε.
Εκ τότε χιλιάδες φορές ως οικογένεια διαπιστώσαμε την χάρη και το έλεος του Κυρίου στην Ζώη μας, και επειδή ευλογηθήκαμε οταν στον Χριστό μ' ολη μας την καρδιά δεθήκαμε γι'αυτό γράφω και διαλαλώ οτι χάρη στον Κύριο μ' ελπίδα χαρά και βεβαιοτητα Ζω, ολη η οικογένεια μου ζει, και την χάρη του και το έλεος του όλοι μας, η Χριστίνα, η Ναταλί, η Αλεξάνδρα κι' εγώ έχουμε γευτεί.
Αμήν και εσείς την ΧΑΡΗ και το ΕΛΕΟΣ του Θεού να γευτείτε, και θα το γευτείτε όταν τον Χριστό προσωπικό Σωτήρα σας τον δεχτείτε.!!!
«ΕΓΩ είμαι η Πόρτα. Αν κανείς προσφύγει σ`ΕΜΕΝΑ ως είσοδο ΘΑ ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή>>.(Ιωάννης 10:9)

No comments:

Post a Comment