Popular Posts

Thursday 1 October 2015

EΓΩ ΕΙMΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ !!!

Καλό μήνα σε ολους με τον ΧΡΙΣΤΟ στην ΚΑΡΔΙΑ μας, σφραγισμένους και απο τ'Αγιο Αναγεννημένους, γιατι αν κάποιος που δεν γεννηθεί ξανά την βασιλεια του Θεου δεν μπορεί να την δει..ούτε να μπει !!
<< Η αλήθεια είναι και στο τονίζω πως αν κανείς δε γεννηθεί ξανα, δεν μπορεί να δει τη βασιλεία του Θεου>> (Ιωαννης 3;3,5) ειναι τα λόγια του Χριστού που εύχομαι να προβληματισουν ολους εκείνους που νομίζουν οτι χωρις στον Χριστο να ασπασθούν και σωτήρα τους να τον δεχτούν, ενω αδαφορούν πιστεύουν οτι χαρη στην μεσολάβηση της Εκκλησίας τους στην βασιλεία του θα μπουν !!!
Φίλοι μου, τα ρουσφέτια, τα παράθυρα και οι δικοι μας ειναι μόνο στην πολιτική, στην βασιλεία του Θεου δεν εχεις ανάγκη απο ρουσφέτια και απο μεσάζοντες γιατι ο Θεός σ' αγάπησε τόσο πολύ ώστε έστειλε τον Γιο του τον Χριστό για σένα να σταυρωθεί για να φορτωθεί πανω του τις δικες σου αμαρτίες (Ιωάννης 3;16,Α.Πέτρου 4:22) και ετσι ανα πάσα στιγμή είσαι ευπρόσδεκτος απο τον Θεο μέσω του Χριστού.(Ιωαννης 14;6)
Ο Χριστός φίλε μου ειναι η πηγή της Αιωνίου ζωής.(Ιωαν 1;4) ειναι η Πορτα της ΣΩΤΗΡΙΑΣ που αν κανεις προσφύγει θα σωθεί (Ιωαν 10;9) και ο ΑΡΤΟΣ της ΖΩΗΣ.
Αν δεν *φαεις* δεχτείς τον λόγο της αλήθειας - οτι χωρίς στον Χριστό να δοθείς και προσωπικό σωτήρα σου να τον δεχτείς μακριά του θα χαθείς- οτι κι' αλλο αν κανείς ειναι ανώφελο γιατι αψήφησες τον Χριστό και το κάλεσμα του « Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20)
Πολύτιμη ψυχή, αν τον ΑΡΤΟ της ΖΩΗΣ έχεις αγνοήσει, και την προσφορά σωτηρίας του έχεις αψηφήσει, οσο κι'αν μεταλαβεις μακριά του θα χαθείς γιατί αποδείχτηκες υποκριτής/ια, δεν καταδέχτηκες τον ΘΕΟ Ιησού Χριστο σωτήρα σου να τον δεχτείς.
<<Εγώ είμαι το Ψωμί της Ζωής. Όποιος ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, ποτε δεν θα πεινάσει.>>(Ιωαννης 6;35)
Ο Χριστός εύχεται και περιμένει να έρθεις να πας με ορθάνοιχτε την καρδιά σ' αυτόν, και τότε στην ευλογία του Πατρός και του Χριστού θα μπεις και απο το Άγιο πνεύμα θα βαπτιστείς και γεννηθείς ξανά. Αμην !!

No comments:

Post a Comment