Popular Posts

Tuesday 27 October 2015

ΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ

" Άνοιξε την καρδία μου Κύριε και δώσε μου να καταλάβω οτι αν σωτήρα μου δεν σε δεχτώ μακριά σου θα χαθώ" ειναι η προσευχή προσεγγίσεως που ο Κύριος θα την απαντήσει αν ειλικρινά την ευλογία του στην Ζώη σου ζητάς.
Χριστέ μου βοήθησε την κοινωνία να αφήσει την πλεονεξία και την αγωνία για το αύριο και να έρθει σε σένα ανάπαυση και Σωτηρία ψυχής να βρει. (Ματθαίος 6;28)   
 << Όποιος ΕΡΘΕΙ  σε μένα ποτε δεν θα πεινάσει, κι όποιος πιστεύει (και εννοείτε ΚΑΡΔΙΑΚΑ τον Χριστό εμπιστευτεί) σε μενα, δεν θα διψάσει ποτε !>>είναι η αξιόπιστη βεβαίωσης του Σωτήρα μας Χριστού (Ιωάννης 6:36)
 << Αυτόν που ΕΡΧΕΤΑΙ σε μένα, αυτόν οχι, δε θα τον αποδιώξω>> (Ιωαννης 6;37) ειναι η αξιόπιστος βεβαίωσης του Χριστού σε καθε αμαρτωλό που προσφύγει σ' Αυτον.((Ιωάννης 10;9)
Φίλοι μου, ο Θεός βλέπει τα πάντα τίποτε δεν του διαφεύγει και όποιος την παρουσία του στην Ζωή του ζητά, αυτόν τον ελκύει και τον φέρνει στον Σωτήρα Χριστό !!!
<<Κανένας δεν μπορεί να έρθει σε μένα, παρα μόνο αν τον προσελκύσει ο Πατέρας που με απέστειλε  !!!>> (Ιωάννης 6;44) είναι η αλήθεια οτι κανείς και καμία δύναμης Άγιος η Αγία δεν μπορεί να σε προσελκύσει στον ΣΩΤΗΡΑ Χριστό εκτός απο τον επουράνιο Πάτερα μας, και θα το κάνει αν μ'ολη σου την καρδιά σου τον ζητάς :<< Τα μάτια του Κυριου περιτρέχουν ολη την γη, για να δείξει την παντοδυναμία του σ'εκείνους που η ΚΑΡΔΙΑ τους είναι ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ απέναντι του !>> ( Β. Χρονικών 15:9) είναι η ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ βεβαίωσης του.

Φίλε μου μην υποτιμάς τον Λυτρωτή και ΣΩΤΗΡΑ Κύριο ημων Ιησού Χριστό που χαρίζει σωτηρία και αιώνια ζωη σε κάθε αμαρτωλό που προσφύγει σ' Αυτόν, και  μας  διαβεβαίωσε οτι αν σ'  Αυτόν τρέξουμε θα σωθούμε και στην Ευλογία του Πατρός θα μπούμε :
 <<Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ των Προβάτων. Αν κανείς προσφύγει ΣΕ ΜΕΝΑ ως είσοδο , θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή» (Ιωαννης 10:9)
   «Εγώ είμαι η οδός, και η Αλήθεια και η Ζωή. Κανείς δεν έρχεται στον Πατέρα παρα μονάχα αν περάσει από μένα!»(Ιωαν 14:6)
 
"Κύριε Ιησού Χριστέ, μετανοώ που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα, σήμερα σου ΑΝΟΙΓΩ την ΚΑΡΔΙΑ μου και σου ζητώ, να έρθεις και να ζήσεις μαζί μου όλες τις ήμερες της ζωής μου." Είναι η προσευχή που ο Χριστός θα απαντήσει,και αιώνια Ζωή μαζί του και τον επουράνιο μας Πατέρα θα σου χαρίσει. Αμήν!! 

No comments:

Post a Comment