Popular Posts

Sunday 18 October 2015

ΤΟ ΚΥΛΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ

Φιλοι μου Καλησπέρα σας. Το να αγνοείς τ' Άγιο Πνεύμα που σε προτρέπει την αμαρτωλή αγάπη σου έξι σου, και πάθος σου να απαρνηθείς και από τον Χριστό μ' όλη σου την καρδία να εξαρτηθείς είναι αυτό που θα σ' αποκλείσει για παντός από του Θεού την ευλογία. Κανένας που τον Χριστό και το κάλεσμα του « Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ >> (Ματθαίος 11:28, Αποκάλυψη 3:20) υποτιμά στην ευλογία του Πατρός δεν θα μπει. «Φαντάζεστε πόσο ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ θα είναι η ΤΙΜΩΡΙΑ την οποία άξια θα ΥΠΟΣΤΕΙ εκείνος που ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ το Γιο του Θεού, και ΘΕΩΡΗΣΕ όμοιο με το αίμα των άλλων ανθρώπων το αίμα της διαθήκης με το όποιο αγιάστηκε και ΦΕΡΘΗΚΕ ετσι ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ στο Πνεύμα της χάρης.»(Εβραίους 10:29)

"Χριστέ μου δώσε μου δύναμη να φάω το ψωμί μου, ν' ανοίξω την καρδιά μου σε σένα, να ζήσω την ζωή μου" ειναι η προσευχή επιστροφής και συμφιλιώσεως με τον Πατέρα Θεό και τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό.
Από τα βάθη της καρδιάς μου, σου εύχομαι στον Χριστό να γυρίσεις, μ'όλη σου την καρδιά απ' αυτόν να εξαρτηθείς και από τ' Άγιο του πνεύμα να αναγεννηθείς, και στην Βασιλεία του και εσυ να μπεις. Αμήν!

No comments:

Post a Comment