Popular Posts

Sunday 25 October 2015

ΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ

Εμείς που Έλληνες γεννηθήκαμε
και σε ζυγό πότε οικειοθελώς δεν μπήκαμε
μακριά του θα χαθούμε
αν αρνηθούμε  σωτήρα μας να τον δεχτούμε !!!

Αδέλφια δεν είναι προσωπολήπτης ο Θεός.... είναι Κύριος όλων (Πράξεις 10;34,36) και ας μην  υποτιμάμε την καλοσύνη  ανεκτικότητα και μακροθυμία του..που σε μετάνοια μας   οδηγεί (Ρωμ 2;4) δεν κάνει διακρίσεις ο Θεός δεν προτιμά τον πλούσιο από τον φτωχό -η τον Έλληνα απο τον Αλβανό- είναι όλοι ΕΡΓΑ των ΧΕΡΙΩΝ του.(Ιωβ 33:19) Ο Χριστός πήγε στον σταυρό για να φορτωθεί την αμαρτία όλου του κόσμου (Ιωαννης1;29, Α.Πέτρου 2:24) ώστε χωρίς καμία διάκριση όποιος αμαρτωλός τον εμπιστευτεί <εννοείται ΚΑΡΔΙΑΚΑ> και απο Αυτόν εξαρτηθεί να μην χαθεί αλλά να έχει Αιώνια Ζωή !! (Ιωάννης 1:12-13, 3;16,36,5:24,6;39,10:9, 10:27,14;6 ,Ρωμαίους 3:23-25)
     
Φίλοι μου  << ΟΛΟΙ ΑΜΑΡΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ>> (Ρωμαίους 3;23)  και κανείς βάση των δικών του *καλών* έργων δεν θα μπορέσει να σταθεί μπροστά του, να δικαιωθεί από τον Θεό. Τώρα ομως η δικαίωση του αμαρτωλού ( που πιστέψει με την καρδιά του στον Χριστό και τον ακολουθεί) γίνεται ΔΩΡΕΑΝ με την ΔΙΚΗ του ΧΑΡΗ, μεσω του απολυτρωτικού έργου του Ιησού Χριστού !! (Ρωμαίους 3:23-25) 
Αυτά φίλε/η  μου είναι τα χαρμόσυνα νέα, οτι ενώ εσυ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να κάνεις τίποτε για να κερδίσεις την ΣΩΤΗΡΙΑ, ο Θεός δικαιώνει κάθε ανάξιο αμαρτωλό που Πιστέψει στον Χριστό και προσωπικό σωτήρα του τον δεχτεί και αρχίσει και τον ακολουθεί !!
«Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε και ΔΕΝ τον δέχτηκαν. Όσοι όμως τον δέχτηκαν σ' αυτούς έδωσε το προνόμιο, την εξουσία να γίνουν παιδιά θεού, και που δεν γεννήθηκαν από γυναίκας αίμα, ούτε από ανθρώπινη πρωτοβουλία, αλλά από τον Θεό γεννήθηκαν Ξανά.» ΑΜΗΝ !!! (Ιωάννης 1:12-13)

"Κύριε Ιησού Χριστέ, μετανοώ που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα, σήμερα σου ΑΝΟΙΓΩ την ΚΑΡΔΙΑ μου και σου ζητώ, να έρθεις και να ζήσεις μαζί μου όλες τις ήμερες της ζωής μου." Είναι η προσευχή που ο Χριστός θα απαντήσει και την Αιώνια ζωή μαζί του θα σου χαρίσει.Αμήν!!  

No comments:

Post a Comment