Popular Posts

Friday 30 October 2015

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΠΛΥΓΩΜΕΝΗ ΨΥΧΗ

Η αγάπη του Χριστού ποτε δεν παύει να καλεί τον αμαρτωλό σ'Αυτόν να τρέξει ΣΩΤΗΡΙΑ για να λάβει και στην Βασιλεία του Θεού να μπει !
ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΑΝΑΠΑΥΣΗ(Ματθαίος 11:28)
Να, στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της καρδίας σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ΑΚΟΥΣΕΙΣ την Φωνή μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα γιορτάσουμε μαζι. (Αποκάλυψη 3:20)
Εγώ ΕΙΜΑΙ η ΠΟΡΤΑ <του Παράδεισου> αν κανείς ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ σ' ΕΜΕΝΑ ως ΕΙΣΟΔΟ θα ΣΩΘΕΙ.Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκη.(Ιωάννης 10:9)
« Αν διψάει κάποιος σ'έμενα να ΕΡΧΕΤΑΙ και να ΠΙΝΕΙ. Όπως το λέει η γραφή, ποτάμια ΖΩΝΤΑΝΟΥ νερού θα ΞΕΧΥΘΟΥΝ μέσα απο εκείνον που πιστεύει σ' Έμενα»(Ιωάννης 7:37-38) βεβαιώνει ο Χριστός κάθε διψασμένο που τρέχει και χτυπά άλλες πόρτες αναζητώντας ψυχική δροσιά.

Φιλ/η  μου μόνο από τον Χριστό γιατρεία θα βρει η πληγωμένη μας ψυχή.
"Δεν θα διστάσω τον Χριστό να ομολογήσω, σ' Αυτόν να τρέξω Σωτήρα μου να τον δεχτώ και στην Ευλογία του να μπω"

Ναι, φίλε μου μην διστάζεις γιατί σε βεβαιώνει η γραφή ότι  όσοι τον Χριστό δέχτηκαν αυτοί από τον Θεό Γεννήθηκαν ξανά :«Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε και ΔΕΝ τον δέχτηκαν. Όσοι όμως τον δέχτηκαν σ' αυτούς έδωσε το προνόμιο, την εξουσία να γίνουν παιδιά Θεού, και που δεν γεννήθηκαν απο γυναίκας αίμα, ούτε από ανθρώπινη πρωτοβουλία, αλλά από τον Θεό γεννήθηκαν Ξανά.»(Ιωάννης 1:12-13) Και από τον Θεό και εσύ θα λάβεις την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ το καινούργιο σου παρόν που σου εξασφαλίζει την είσοδο στην Βασιλεία του Θεού, γιατί χωρίς αυτή την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ κάνεις στην βασιλεία του Θεού δεν θα μπει ούτε θα δει.(Ιωάννης 3;3,5) Είναι τα λόγια του Σωτήρα μας Χριστού !! 

No comments:

Post a Comment