Popular Posts

Monday 19 October 2015

ΟΤΙ ΣΠΕΙΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ.( Γαλατες 6:7)

                Φιλοι μου Καληστερα σας και Καλη σας Εβδομαδα.
Εκτος απο το δώρο της Σωτηρίας στον αμαρτωλό που με πίστη επιστρέφει στον Χριστό, ο Θεός επίσης ευλογίες δίνει σ'εκεινον που στον φτωχό δίνει, που συμπονά τον άστεγο, και που δινει και ελεει αυτόν που δεν έχει.
Το Ευαγγέλιο μας βεβαιώνει οτι
ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΖΕΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΤΙ ΣΠΕΙΡΕΙ ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ αυτό και θα ΘΕΡΙΣΕΙ......και να μην χάνουμε το ηθικό μας καθώς κάνουμε το καλό.( Γαλατες 6:7)
Ο ασεβής -ο εκμεταλλευτής- αυτος που δε...νοιάζεται για τον συνάνθρωπο του - κερδιζει ψεύτικο μισθό, μα αυτός που σπέρνει με δικαιοσύνη, ΒΕΒΑΙΗ θα ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ !(Παροιμιες 11;18)
Η επιθυμία των δικαίων βγαίνει μονάχα σε καλο, των ασεβών οι ελπίδες στην οργή καταλήγουν !! (Παροιμίες 11:23)
Ενας μοιράζει απλόχερα και πιότερο πλουτίζει , κι'αλλος μαζεύει αχόρταγα και πιότερο φτωχαινει !! (Παροιμίες 11:23)
Αυτο που εγώ καταλαβαίνω απο τον λόγο του Κυρίου ειναι οτι ο κακός άνθρωπος πουλά και παρολες τις προσπάθειες του δεν έχει, ενω ο καλός δεν πουλά και έχει. Δηλαδή ο Θεος κοιτάζει την ζωή μας, την συμπεριφορά μας προς τον πλησίον μας, αν νοιαζόμαστε γι' αυτόν η μόνο για τον εαυτό μας και κανέναν αλλο, και ποτε δεν αφήνει τον *Καλό* τον πονόψυχο, αυτόν που τον Χριστό αγαπά και νοιάζεται για τον συνάνθρωπο του!
Ο ΘΕΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ και ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΙ τον πονόψυχο ευσεβή πιστό,<< ΟΛΑ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΛΟ Σ'ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝΕ ΤΟΝ ΘΕΟ >> (Ρωμαιους 8;28)

"Θα είμαι μαζι σου, στο πλευρό σου και ποτε δεν θα σ' αφήσω ουτε θα σ'εγκαταλείψω" λέει ο Κύριος σε καθε πιστο του παιδι που τον αγαπά και που τον πλησίον του συμπονα !!
Αυτός η αυτή θα ειναι σαν δένδρο φυτεμένο εκει που τρέχουν τα νερά και δινει τους καρπούς του στον καιρό του , και το φύλλωμα του δεν μαραίνεται ποτε αλλά πετυχαίνει στο κάθε τι που κάνει. (Ψαλμος1:3) Αμην !!!

No comments:

Post a Comment