Popular Posts

Sunday 11 October 2015

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΩ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΩ?

Φίλοι μου Καλησπέρα σας
Ζητάω την  συμβολή σας στην ζωτική αυτή ερώτηση. Αν είναι δυνατόν στον παράδεισο να μπω/εις χωρίς τον Χριστό σωτήρα μου να τον δεχτώ/εις ?
Για να το κάνω πιο λιανά πως νομίζεις οτι θα μπεις στον παράδεισο, με ποιο τρόπο ?
Μήπως δια των ευχών των Αγίων μας Πατέρων, η βάση της μεσιτείας των Αγίων η της μακάριας μητέρας του παρόλο που τον Χριστό και το κάλεσμα του <<Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα  *δειπνίσουμε* μαζί !!(Αποκάλυψη 3;20) εσύ αψηφάς ?
Η μήπως βάση κάποιας *συγχωρητικής*  ευχής πιστεύεις οτι ο Θεός θα σε δεχτεί εσένα που τον Γιο του δεν τιμούσες και το κάλεσμα του « ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ»(Ματθαίος 11:28) αγνοούσες ??

Φίλε μου παραδεξου την αλήθεια, εκτίμησε την αλήθεια που στην Σωτηρια της ψυχής εξασφαλίζει, γιατί στον Χριστό σ' οδηγεί !
Πρώτον ΟΛΟΙ ΑΜΑΡΤΗΣΑΝ και ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (Ρωμαίους 3:23) και οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ, αλλά όλοι είναι κάτω από την δύναμη της αμαρτίας.(Ρωμαιους 3:10-11)
Δεύτερον οτι ο ΜΙΣΘΟΣ η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ της ΑΜΑΡΤΙΑΣ εινα ΘΑΝΑΤΟΣ < δηλαδή αιώνια απομάκρυνση απο την παρουσία του Θεού στην κόλαση> ενω η ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ  από τον Θεό  ειναι αιώνια Ζωή ΧΑΡΗ στον Ιησού Χριστό !! (Ρωμαίους 6;23)
Τρίτον οτι ΕΝΑΣ είναι ο ΘΕΟΣ και ΕΝΑΣ είναι ο ΜΕΣΙΤΗΣ μεταξύ Θεού και ανθρώπων, ο άνθρωπος Ιησούς που ΠΡΟΣΦΕΡΕ τον εαυτό του ως ΛΥΤΡΟ για λογαριασμό ΟΛΩΝ (Α.Τιμοθεου 2:5-6) χάρη στο λύτρα που πλήρωσε ο Χριστός στον σταυρό οι αμαρτίες του αμαρτωλού που τον Χριστό ασπαστεί και προσωπικό Σωτήρα του τον δεχτεί ΔΕΝ θα του λογιστούν, αλλά όλες θα του αφεθούν γιατί την ΤΙΜΩΡΙΑ γι'αυτές την πλήρωσε ο Χριστός με τον θάνατο του  << Ηταν οι ΑΜΑΡΤΙΕΣ μας που αυτός πληγώθηκε, οι ανομίες μας που Αυτός εξουθενώθηκε. Για ΧΑΡΗ της ΔΙΚΗΣ μας ΣΩΤΗΡΙΑΣ εκείνος ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ και στις ΠΛΗΓΕΣ του ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ τη ΓΙΑΤΡΕΊΑ !! ( Ησαΐας 53;5-6)
Τέταρτον ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ούτε πρεσβείες ούτε μεσολαβήσεις άλλων για να τρέξεις στον ταπεινό και συμπονετικό Χριστό και χάρη όπως την Μαρία την Μαγδαληνή,και τον κακούργο τον ληστή στον σταυρό και εσύ να βρεις !!!
Ο Λόγος του θεού μας βεβαιώνει οτι ο Χριστος εγκαινίασε ενα νεοχαρακτο και Ζωντανό δρόμο μέσω του καταπετασματος δηλαδη του σώματος του και γι' αυτό εχεις το ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ στα Άγια των Αγίων !!! (Εβραιους 10:19-20)
Πέμπτον και βασικότατο ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ, <εκτός του Χριστού> ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΙ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠ' ΑΥΤΟ ΔΟΣΜΕΝΟ κάτω απο τον ουρανό μεταξύ των ανθρώπων, ΜΕΣΩ του οποίου ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ εμείς να ΣΩΘΟΥΜΕ ! (Πράξεις 4;12)
Φίλε ο πανταχού παρών Θεός και Κύριος Ιησούς Χριστός είπε ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ. Αν κανείς προσφύγει σ' εμένα ως είσοδο, θα σωθεί.Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή !! (Ιωάννης 10;10)
Από εσένα φίλε μου, από την απάντηση  της καρδιάς σου  στο καλεσμα του (Ματθαίος;28,Αποκάλυψη 3;20) θα εξαρτηθεί αν στον παράδεισο θα μπεις, η μακριά του για πάντα θα αποκλειστείς !!!
Η αλήθεια πάντως είναι οτι Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε και ΔΕΝ τον δέχτηκαν. Όσοι όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ < δηλαδή για την Σωτήρια τους τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ>  σ'  αυτούς ΕΔΩΣΕ  το προνόμιο, την ΕΞΟΥΣΙΑ να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ, και που δεν γεννήθηκαν απο γυναίκας αίμα, ουτε απο ανθρώπινη πρωτοβουλία, αλλά απο τον Θεό ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΞΑΝΑ.»(Ιωάννης 1:12-13)

Φίλε, μην αφήσεις αναπάντητη την Προσφορά Σωτηρίας του Χριστου αλλά με μετανοια και Πίστη άνοιξε την καρδιά σου και πες του, "Κύριε Ιησού Χριστέ σου ανοίγω την καρδιά μου, ΣΥΓΝΩΜΗ σου Ζητώ που ολα τα χρόνια της Ζωής μου μακριά σου ζούσα, και σε παρακαλώ να με συγχωρέσεις απ'όλες μου τις αμαρτίες μου, και να έρθεις να ζήσεις μαζί μου όλες τις ημέρες της ζωής μου." και στην Ευλογία του Πατρός και του Γιου θα μπεις και ποτε δεν θα χαθείς. Αμην!!!  

No comments:

Post a Comment