Popular Posts

Thursday 13 July 2017

OTAN EIΣΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ

Φίλε μου,
Η καλύτερη μας υπερασπιση, στην χειρότερη μας παράβαση ειναι η ομολογια της Αλήθειας.
Ο Κυριος που σε αγαπά δεν μπορεί να σε υπερασπιστεί οταν το ψεμα ασπαστείς, ανυπερασπιστος απο τον Χριστο στα χέρια της δικαιοσύνης θα βρεθείς και επιείκεια  δεν θα βρεις ! !
Η Αγία προτροπή «Αν εμείς ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ  τις αμαρτιες μας Αυτός (ο Χριστος) ειναι Πιστός στον λόγο του  και ΔΙΚΑΙΟΣ, ωστε να μας ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ τις αμαρτιες και να μας ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ απο καθε Αδικία». (Α.Ιωάννου 1:9) δεν σου παραχωρεί το ελεύθερο οταν σε ανακρίνουν στην δουλεια σου για μια παράβαση που εχεις κάνει –και κανείς δεν  το ξέρει- να κρύβεσαι πίσω απο το ψεμα.

Ο Κυριος που όλα τα βλεπει, το ξέρει, και αν την αληθεια αρνείσαι να την ομολογήσεις, ανυπερασπιστο θα σε αφησει να τιμωρηθείς, για να σε συναιτησει. Γιαυτό φίλε μου αν τυγχάνει και τώρα πρόσφατα στην ζωή σου, στην εργασία σου, κάποια παράβαση, κατάχρηση εχεις κάνει και σκέφτεσαι  οταν σε ανακρίνουν, να μην πεις την Αληθεια, ο Κυριος σου λέει : " Μην  εξαπατάς τον εαυτό σου και λες, "κάνεις δεν γνωρίζει αυτό που εχω κάνει" ‘Εγώ το γνωρίζω’ Θα πιαστείς και όλη την τιμωρια για την  παρανομία σου θα υποστείς. Αν ομως οταν σε ανακρίνουν την Αληθεια ομολογήσεις, απο την δουλεια σου δεν θα απολυθείς αλλα σε αλλα καθήκοντα θα σε καθορίσουν.”

No comments:

Post a Comment