Popular Posts

Tuesday 25 July 2017

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΤΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ; ;

Κανένα απολύτως, απεναντίας τωρα που καταλάβαμε οτι αγίους αποκαλεί το Ευαγγέλιο ΟΛΟΥΣ τους πρώην εχθρούς του Χριστού, που συμφιλιώθηκαν με τον Θεό χάρη στον Θάνατο του, (Ρωμ 5;10) ΟΛΟΥΣ εκείνους που άνοιξαν την καρδία τους στον Χριστό και Σωτήρα τους τον δέχτηκαν και που δικαιώθηκαν βάση τις πίστης τους ( Ρωμ5:1) που ο Θεός τους ΛΥΤΡΩΣΕ απο την εξουσία του σκοτους και τους μετέφερε στην βασιλεία του Γιου του (Κολοσσαεις1:13) και που το Πνεύμα του Γιου του ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΜΕΣΑ τους (Ρωμ 8:11) και χάρη σ' Αυτο έχουν την δύναμη να εξουδετερώνουν τις πράξεις του σώματος( Ρωμ8:13) και που καμία δύναμης δεν θα μπορέσει να τους  χωρίσει από την Αγάπη του Θεού που εκδηλώθηκε μέσω του Χριστού (Ρωμαίους 8:39) παύουμε  να προσευχόμαστε στους κοιμηθέντες ευλογημένους  αποχωρήσαντες αδελφούς μας στον Ουρανό, όπως ακριβώς ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ στους  εν Χριστό αδελφούς μας στην γη !!!
Όπως δεν προσεύχομαι στον εν Χριστό αδελφό μου και μέντορα μου, η *πνευματικό* μου  κάτω εδώ στην γη, < που συμπροσευχομαστον μαζί > είναι φυσιολογικό οτι μετά τον θάνατο του δεν θα αρχίσω να προσεύχομαι σ' αυτόν. Θα συνεχίσω να προσεύχομαι στον Θεό για τις ανάγκες μου και της οικογένειας μου και ΟΧΙ στον αναχωρησαντα εν Χριστό μέντορα και αδελφό μου.
Ούτε  θα προσευχηθω στους γλυκό αίμα τους εν Χριστό αδελφούς μου, τους άγιους που είναι ήδη στον Ουρανό.
Ο Χριστιανός που εχει καρδιακή σχέση με τον Χριστό, που έχει ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ τον Χριστό και που το Αγιο Πνεύμα του μέσα του κατοικεί, σε καμία περίπτωση της ζωής του ΔΕΝ θα προσευχηθεί στον δυναμικό Μέντορα και αδελφό του που κοιμήθηκε.
Οι κοιμηθεντες εν Χριστό άγιοι αδελφοί μας, μέντορες μας και πνευματικοί μας ειναι παράδειγμα προς μίμηση και οχι προς προσκύνηση, δεν θα αρχίσω να προσεύχομαι στον καταπληκτικό γιο Πνευματικό μου που αποδήμησε στους ουρανούς.
Εσυ που την αγάπη του Χριστού υποτιμάς  ποτε  δε θα μπορέσεις να αναπτύξεις σχέση  με τον Κύριο Ιησού Χριστό όταν συνεχίζεις να προσεύχεσαι στους αγίους αντι στον Πάτερα Θεό και ΣΩΤΗΡΑ Ιησού Χριστό !!!

«Κάθε βιοτική σου μέριμνα ΑΝΑΘΕΣΕ την, ΦΕΡΤΗΝ στον ΘΕΟ, γιατι Αυτος φροντίζει για σένα» είναι η πατρική προτροπή του Αποστόλου Πέτρου.( Α.Πετρου 5:7) και ο Θεός που σε κάλεσε στην ΑΙΩΝΙΑ ΔΟΞΑ μέσω του Χριστού, αφού υποφέρει για λίγο, θα σε ΔΙΑΠΛΑΣΕΙ, θα σε ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕΙ, θα σε ΣΤΕΡΕΏΣΕΙ, στον ΘΕΟ και Χριστό η δόξα και η δύναμη παντοτινά.(Α.Πέτρου 5;10,11) 

No comments:

Post a Comment