Popular Posts

Monday 24 July 2017

Οι διαφορές μεταξύ γνήσιου πιστού και του άθεου, ειναι πολλές και εχουν συνέπειες ψυχικές.

# Ο Πιστός τον Θεό αναγνωρίζει κι’ αυτον ευγνωμονεί για καθε καλο, και για καθε  του αναπνοή, ο άθεος ομως τον εαυτό του, το κάρμα του η την τύχη του.
# Ο πιστός στη δυσκολη στιγμη, στον πόνο και στην αναπάντεχη συμφορά στον Κυριο θα τρέξει για βοηθεια και καταφύγιο, ο άθεος απο ποιον  βοηθεια θα ζητήσει για να βρει ;
Είναι μόνος του στην ζωη, κι’ εχει αυταποκλειστεί απο την  ΑΝΩΘΕΝ βοηθεια του ΘΕΟΥ!
# Για τον πιστό ο Θεός ειναι ο Σωτήρας του και ο κριτής του, για τον αθεο ο ιδιος ειναι η ανωτάτη αρχή, κανείς δεν υπαρχει πανω απ’αυτον. Εν ζωη δεν ελέγχεται απο τον Θεο, και σε κανένα δεν λογοδοτεί.
Άλλα μετά θάνατον τι γίνεται οταν στην κρίση του Θεου με καθε άπιστο, η  θρήσκο αμαρτωλο που εν Ζωη δεν καταδεχόταν τον Χριστο σωτήρα του να τον δεχτει, κι’ αυτός εκεί βρεθεί ; ;
# Ο Άθεος οπως κι’ο καθε αμαρτωλος που αψηφα τον Χριστο χωρις ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Ζει σ’ αυτη την δυσκολη γεμάτη φουρτούνες ζωη.
 Φιλοι μου, ο  σπλαχνικος Θεός δεν πέθανε αλλα καθε ανάξιο αμαρτωλο τον προσκαλει απο τον Γιο του τον Χριστο να ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ  και στη αιώνια ζωή να μπει !!(Ιωαννης 3;16)
Μέσω της πίστης στον Ιησού Χριστό τώρα χωρίς διάκριση καθε ανάξιος αμαρτωλος μπορεί να ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ απο τον ΘΕΟ, μεσώ του απολυτρωτικου έργου του Ιησού Χριστου.(Ρωμαιους 3:23)
Αλληλουϊα, Δόξα στον Κυριο. Αμην!!!!

Ψαλμός 14:1
Είπε μες στην καρδιά του ο ασύνετος:
«Δεν υπάρχει Θεός που να ενεργεί».

No comments:

Post a Comment