Popular Posts

Wednesday 5 July 2017

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΖΗΜΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙ

Φίλε μου μην υποτιμάς τον Χριστο και την προσφορα ΣΩΤΗΡΙΑΣ του :
«Ελάτε σ’ εμένα όλοι όσοι κοπιάζετε κι είστε φορτωμένοι, κι εγώ θα σας ξεκουράσω. Σηκώστε πάνω σας το ζυγό μου και διδαχτείτε από το δικό μου παράδειγμα, γιατί είμαι πράος και ταπεινός στην καρδιά, και οι ψυχές σας θα βρουν ξεκούραση. Γιατί ο ζυγός μου είναι απαλός, και το φορτίο μου ελαφρό».(Ματθαίος 11;28)
«ΝΑ ΤΩΡΑ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΤΥΠΩ, ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ».(Αποκάλυψη 3:20)
«Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ των Προβάτων..Αν κανείς προσφύγει ΣΕ ΜΕΝΑ ως είσοδο , θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή» (Ιωάννης 10:9)
«Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σ' ΕΜΕΝΑ και να πίνει.Όπως το λέει η γραφή ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν μέσα απο εκείνον που πιστεύει Σ' ΕΜΕΝΑ ! »(Ιωάννης 7:37)

Φίλε μου, αν ομως απο τάρα ο Χριστος σε ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙΣ  οτι μια μέρα μαζί του θα ΒΡΕΘΕΙΣ !!!
«Ποτέ δεν θα σε αφήσω ούτε θα σε εγκαταλείψω»(Εβραιους 13:5) ειναι η ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ υπόσχεσης του Χριστου σε καθε πιστό του παιδι που τον Αγαπά, και τον ακολουθει !!
«Εγώ ειμαι η Ανάστασης και η Ζωή. Όποιος πιστευει σε μένα < και εννοει ΚΑΡΔΙΑΚΑ τον εχει ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ>  κι αν πεθανει θα ΖΗΣΕΙ !!»(Ιωαννης 11:25) μαζί του στον παράδεισο, στο σπιτι του Πατρος  μετα θάνατο θα κατοικεί !(Ιωννης 14:6)
Θα εισαι με το Χριστο να βλέπεις την δόξα την δική του !! (Ιωάννης 17:24)Αλληλουια !!

No comments:

Post a Comment