Popular Posts

Sunday 16 July 2017

ΟΠΩΣ Η ΚΕΦΑΛΗ της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ! ! !

Ο Χριστος ειναι η κεφαλή του ΣΩΜΑΤΟΣ του –των σωσμένων  αναγεννημενων Χριστιανών (Κολοσσαεις 1:16) όλων εκεινων που με το  ΑΙΜΑ του ΑΓΟΡΑΣΕ(Αποκάλυψη 5:9) και τους  συγχώρεσε τις αμαρτιες τους!
Φίλε, όπως  ο Χριστος ειναι ΑΓΙΟΣ ετσι *Αγιο* δηλαδη ΞΕΧΩΡΙΣΜΕΝΟ και καθαρισμένο απο ολες τις αμαρτιες ειναι και καθε μέλος του ΣΩΜΑΤΟΣ του.
Δεν νοείται μέλος του ΣΩΜΑΤΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΥ να ειναι βουτηγμένο στην αμαρτια, γιατι όπως η Κεφαλή του ειναι Αγια, ετσι και τα πόδια του, και τα χεριά του Χριστου, και οι τένοντες, και τα αυτιά και τα μάτια,  δηλαδη *Άγιοι*  καθαρισμένοι απο ολες τους τις αμαρτιες ειναι όλα τα μελη που απαρτίζουν το ΑΓΙΟ ΣΩΜΑ του, ΟΛΟΙ εκείνοι που ο  ΙΔΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ με το Αίμα του για τον Θεο απο καθε φυλή και γλωσσα και λαό και έθνος... και που μελλοντικά θα ΒΑΣΙΛΕΨΟΥΝ/ουμε πανω στη γη! (Αποκάλυψη 5:9-10)
Γιατι αν καποιος απο τώρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ *Άγιος* δηλαδη –ξεχωρισμένος και καθαρισμένος με το αιμα του(Α. Ιωαννου 1:7) αυτός δεν ειναι δικός του, δεν ειναι μέλος της 
απέραντης ομάδας  όλων εκεινων που με μετανοια και πίστη προσωπικο Σωτηρα τους τον δεχτηκαν (Ιωάννης 1:12) και απο τις αμαρτιες τους καθαρισθεί, συγχωρεθεί και απο το Αγιο Πνευμα του ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ !!
Μελλοντικέ εν Χριστο αδελφέ/η και εσυ σήμερα απο ολες σου τις αμαρτιες –όπως η Μαρία η Μαγδαληνή και ο ληστής στον σταυρό- θα ΣΥΓΧΩΡΕΘΕΙΣ οταν με μετανοια και πίστη με όλο σου το ειναι απο τον Χριστο ΕΞΑΡΤΗΘΕΙΣ, και ΣΩΤΗΡΑ σου ΔΕΧΤΕΙΣ. Αμην!
ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΓΕΝΗΘΗΤΩ το ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ

No comments:

Post a Comment