Popular Posts

Sunday 23 July 2017

ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΠΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΑΠΟΚΛΙΣΤΕΙ

Ποτέ δεν θα μπορέσεις στον παράδεισο να μπεις χωρίς τον Χριστο σωτήρα σου να τον δεχτεις.
Από την ευλογια του Πατρός  καθένας που αρνείται απ’ τον Γιο του τον Αγαπητό να εξαρτηθεί
θα αποκλειστεί.(Μάρκος 9:7)

Ποτέ μην τολμήσεις και πεις οτι στον παράδεισο θα μπεις χωρίς απο τον Χριστο να εξαρτηθεις, το ξέρεις οτι κάνεις δεν έρχεται  στον Πατέρα παρα μοναχα αν περάσει απο τον Χριστο.(Ιωάννης 14:6)
Τα κοκάλα σου στην γη θα τα αφήσεις, αλλα στον παράδεισο κανείς δεν θα μπει που αρνείται τον Χριστο σωτήρα του να τον δεχτει. «Όσοι ΕΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΝ, δηλαδή τον ΧΡΙΣΤΟ, σ' αυτούς ο ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να γίνουν παιδιά ΘΕΟΥ. Και γεννήθηκαν ξανά ΟΧΙ από ανθρώπινη Πρωτοβουλία και Ενέργεια αλλά απο τον ΘΕΌ»(Ιωάννης 1:12-13) κι' ΟΧΙ όσοι δεν καταδέχτηκαν ΣΩΤΗΡΑ τους να τον δεχτούν.
Σου ευχομαι να μετανοήσεις, απο τον Χριστο να εξαρτηθεις και στον παράδεισο με τον ΣΩΤΗΡΑ σου και εσυ μετά θάνατο θα βρεθείς. Αμην!
Δεν συνηθίζεται να καυχιέται καποιος  ότι θα πάει  στον παράδεισο, αλλά αν τον Χριστο  εμπιστευτείς και Σωτήρα δεχτεις,  θα έχεις  την διαβεβαίωση  στην καρδιά σου  ότι ΠΟΤΕ δεν θα σε αφήσει ούτε θα σε  εγκαταλείψει ! (Εβραιους 13:5)

Μην αφήσεις την ευλογημένη ευκαιρία να περάσει, σήμερα άνοιξε στον Χριστο την καρδια σου και στην Ευλογια του, και του Πατρός θα μπεις, και στον Παραδεισο μαζί του μια μερα θα βρεθείς.

No comments:

Post a Comment