Popular Posts

Tuesday 25 July 2017

ΘΑ ΛΑΒΩ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΙΓΜΗ.

Φίλοι, σ'αυτήν την Ζωή που το αύριο είναι αβέβαιο,και που ενώ απολαμβάνουμε καταπληκτικές μέρες χωρίς προειδοποίηση βρισκόμαστε αντιμέτωποι με καταθληπτικά γεγονότα, και ασήκωτα ψυχικά βάρη, μόνο ο Χριστος είναι η ΚΙΒΩΤΟΣ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ, μόνο με τον Χριστό εις το πλευρό μας έχουμε Ελπίδα να επιβιώσουμε απο τις καταιγίδες και τα τσουναμια της Ζωής.

Ο Χριστός είναι ο βράχος που όποιος χτίσει το *σπίτι* του, τη Ζωή του πάνω του, όποιοι άνεμοι, αέρηδες και καταιγίδες τον χτυπήσουν δεν θα παρασυρθεί, αλλα όποιος αμελήσει Σωτήρα του να τον Δεχτεί, είναι αυτός που έχτισε το *σπίτι* την Ζωή του πάνω στο χώμα, και κάπως αργά θα διαπιστώσει οτι ζει χωρίς καμιά ελπίδα και οτι ναυάγησε στη Ζωή !!!

Φίλοι, όλοι μας περνούμε από δοκιμασίες, και κτυπήματα στη Ζωή μας αλλά όποιος αγκιστρωθεί στον Βράχο της Ζωής στον Ιησού Χριστό, και παραμείνει Πιστός θα κληρονομήσει την αιώνια Ζωή.
Ο νικητής είναι αυτός που ασχέτως από τα σκαμπίλια και τις καταστροφικές φουρτούνες της Ζωής μέχρι το τέλος θα παραμείνει ΠΙΣΤΟΣ εις τον Χριστό, και όποιος παραμείνει Πιστός στην βασιλεία του θα μπει.
Ο Θεός γνωρίζει πριν την δημιουργία του κόσμου ποιοι ειναι αυτοί που μέχρι το τέλος θα παραμείνουν πιστοί (Εφεσιους 1:4,Ρωμαίους 8:29) και αυτούς θα τους συμπαρασταθεί και ποτε δεν θα τους αφήσει ούτε θα τους εγκαταλείψει.(Εβραίους 13:5)

"Θα ζήσω απέναντι στον Κύριο μου,
 δεν θα τα παρατήσω,
 το κάλεσμα του θα το τιμήσω
 άσχετα απο τα κύματα της Ζωής που θα αντιμετωπίσω"
Ειναι η απάντησης της καρδιάς του πιστού που στον Χριστό μέχρι το τέλος θα παραμείνει αγκιστρωμένος και στην Αιώνια Ζωή θα μπει !!!


Φίλε μου η ΑΡΤΗΡΙΑ της Ζωής είναι ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, όποιος τον Χριστό Σωτήρα του έχει ΑΣΠΑΣΤΕΙ και Σωτήρα του δεχτεί,- το ΒΥ PASS- την χειρουργική επέμβαση παράκαμψης, έχει λάβει και ΠΟΤΕ δεν θα ΧΑΘΕΙ αλλά με τον ΧΡΙΣΤΟ στην Βασιλεία του θα μπει !!!

No comments:

Post a Comment