Popular Posts

Saturday 22 July 2017

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ

Ο Χριστός είπε: «Όποιος θέλει να με ακολουθήσει, ας ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ τον εαυτό του, ας σηκώσει το σταυρό του κι ας ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. Γιατί όποιος θέλει να σώσει τη ζωή του θα τη χάσει‡ όποιος όμως εξαιτίας μου χάσει τη ζωή του, θα τη βρει. Τι ωφελείται ο άνθρωπος, αν κερδίσει ολόκληρο τον κόσμο, χάσει όμως τη ζωή του;»(Ματθαίος 16:24-26). 

Δεν υπάρχει σωτηρία χωρίς ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ του Εγώ μας και ΕΞΑΡΤΗΣΗ από τον Χριστό.Η είσοδος στον Παράδεισο περνάει μέσα απο την αυταπάρνηση του εαυτού σου και ΕΞΑΡΤΗΣΗ σου απο τον ΧΡΙΣΤΟ. Στον Παράδεισο δεν θα μπει ο καθένας που του λέει *Κύριε* Κύριε* αλλα όποιος  είναι διατεθειμένος να ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ τον εαυτό του, και από τον Χριστό να ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ και να τον ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ !! ( Ματθαίος 16:24,Μάρκος 8:34,Λούκας 14:26-27)
Φίλε μου, αυτός που στο σπίτι του θα απαρνηθεί τον εαυτό του και τον Χριστό ακολουθεί στον παράδεισο θα μπει, και αυτός η αυτή που στο ίδιο σπίτι  δεν απαρνηθεί τον εαυτό του/ης από τον παράδεισο θα αποκλειστεί.!! 
Εκτός και αν τον Χριστό ακολουθείς στον Παράδεισο ΔΕΝ θα ΜΠΕΙΣ. Όταν αδιαφορείς για τον Χριστό μην περιμένεις στον Παράδεισο να μπεις. Φίλε μου αλίμονο και τρις αλίμονο, αν ελπίζεις ότι στον Παράδεισο θα μπεις ενώ τον Χριστό και τα ΛΟΓΙΑ του τα αγνοείς:«Να, Στέκομαι τώρα μπροστά στην Πόρτα -της καρδιάς σου- και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη Φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, Θα ΜΠΩ μέσα ΕΓΩ και θα ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ μαζί» (Αποκάλυψη 3:20) «ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ,.ΒΑΛΤΕ το ζυγό μου πανω σας και ΔΙΔΑΧΤΕΙΤΕ απο ΜΕΝΑ.....και ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΝΑΠΑΥΣΗ στις ΨΥΧΕΣ σας»(Ματθαίος 11:28)
Είναι παρανοϊκό τον Χριστό να μην τον τιμώ, να αρνούμαι σωτήρα μου να τον δεχτώ, και να περιμένω στον παράδεισο να μπω. Οποιος τον Χριστό δεν τον τιμά δεν τιμά ούτε τον Πάτερα που τον έστειλε (Ιωάννης 5:23) και από τον Παράδεισο για την σκληροκαρδία του θα αποκλειστεί.
"Κύριε Ιησού Χριστέ ας γίνει το θέλημα σου στη ζωή μου" είναι η προσευχή αφιερώσεως που ο Χριστός θα απαντήσει και την παρουσια του στην ζωή σου θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ !

No comments:

Post a Comment