Popular Posts

Friday 21 July 2017

AN TON XΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΕΙΣ

Γιατί Κύριος και Θεός είναι ο Ιησούς Χριστός, το Άλφα και το Ωμέγα, εκείνος που Υπάρχει, που πάντοτε Υπήρχε με τον Πατέρα, και που πρόκειται να ΕΡΘΕΙ (Αποκάλυψη) και θα κρίνει τους ζώντες και τους νεκρούς. 

Αξιός κάθε τιμής είναι ο Χριστός που σφάχτηκε για μας και με το αίμα του αγόρασε για τον Θεο και Πατέρα < τους μετανοιωμένους αμαρτωλούς που ΠΙΣΤΕΨΑΝ σ'Αυτόν> απο κάθε φυλή, γλώσσα, λαό και έθνος και τους έκανε βασιλείς και Ιερείς !! (Αποκάλυψη 5:9-10) 
"Χριστέ μου Θεέ της τιμής του ελέους και της δικαιοσύνης, σε ευχαριστώ που στον σταυρό έχυσες το αίμα σου και για μένα, ώστε για τις αμαρτίες μου να μην καταδικαστώ όπως μου αξίζει αλλά ΕΛΕΟΣ και ΧΑΡΗ να δεχτώ. Την συγχώρεση σου απο τα βάθη της καρδιάς μου σου ζήτω που μέχρι χθες σε απόσταση σε κρατούσα και σε παρακαλώ να έρθεις και να μείνεις μαζί μου όλες τις ημέρες της ζωής μου και ΤΟ ΔΙΚΟ σου ΘΕΛΗΜΑ να ΓΙΝΕΙ στην ΖΩΗ μου." Είναι η προσευχή που σώζει τον αμαρτωλό. 
Η τιμή που μας έκανε ο Θεός και Κύριος Ιησούς Χριστός να αφήσει την Ουράνια του ΔΟΞΑ και να έρθει κάτω στην γη για μας να σταυρωθεί και να φορτωθεί πάνω του τις δικές μας αμαρτίες ( Ιωάννης 1:29,Α.Πέτρου 2:24) θα έπρεπε όλους χωρίς καμία εξαίρεση να μας έφερνε σε μετάνοια, και με πίστη και συντριβή ο καθένας μας να του άνοιγε την καρδιά του, ΣΩΤΗΡΑ του με ευγνωμοσύνη να τον  δεχτεί ! 
Φίλε μου τα μνημόσυνα δεν θα σε ωφελήσουν αν από την ζωή αποχωρήσεις χωρίς τον Χριστό προσωπικό σωτήρα σου να τον δεχτείς, μακριά του στον τόπο των βασάνων λόγο της άρνησης της καρδιάς σου απο την ευλογημένη Παρουσία  του αιωνίως θα αποκλεισθείς
Ευλογία όμως και καρδιακή χαρά το μνημόσυνο ειναι για τους επιζώντες συγγενείς αυτών που εν ΖΩΗ τον Χριστό προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ τους είχαν δεχτεί, και στον Παράδεισο μαζί με τον Κύριο τους κατοικούν! 
Αμήν, και εσύ σήμερα με όλο σου το είναι απο τον Παντοδύναμο πανταχού Παρόν ΘΕΟ και ΚΥΡΙΟ Ιησού Χριστό να εξαρτηθείς και στην ευλογία του Πατρος και εσύ να μπεις ! 

No comments:

Post a Comment