Popular Posts

Monday 24 July 2017

ΕΞ ΑΘΕΪΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ !!

Είναι παράδοξο να υποστηρίζεις οτι πραγματι η ΑΘΕΪΑ ειναι πίστης,  δηλαδη το να πιστεύεις οτι δεν υπαρχει Θεός, ειναι κι’ αυτό πίστης, αφού πραγματι ειναι Πίστης στην Ανυπαρξία του Θεού.
 Ο Άθεος εχει πείσει τον εαυτό του ότι όλο το απέραντο τέλειο σύμπαν, ο πανέμορφος πλανήτης μας με τις εναλλασσόμενες εποχές, τη θάλασσα, τις πανέμορφες λίμνες, τα  χιλιαδες ζώα, και τα φυτά και το μπουμπούκι  της δημιουργίας ο ίδιος απο το μηδέν, απο το τίποτε ήρθαν στη ύπαρξη κι’ ΟΧΙ απο τον ασύλληπτο αφάνταστο σπλαχνικό ΔΙΜΙΟΥΡΓΟ Θεο στον οποίο μια μέρα  θα δώσουμε λόγο !!
Aν ήταν  ο Ουρανός χαρτί,
και η Θάλασσα μελάνι,
ποτε μου δεν θα έγραφα
ότι ο Θεός εχει πεθανει !!

Αυτό ακριβως ειναι η πίστη του ΑΘΕΟΥ, γι’αυτον/η  ειναι σαν ο Θεος αν κάποτε υπήρχε τώρα πια να εχει ΠΕΘΑΝΕΙ -στο ραντάρ εδώ στην γη το σήμα του εχει τελειως ΕΞΑΛΗΦΘΕΙ- και γιαυτό λέγει  “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πια ΘΕΟΣ” ίσως η αδικια, οι χαμοί, οι αρρωστιες οι  πόλεμοι  και οι σκοτωμοί,  σ’ αυτη την άποψη τον εχουν οδηγήσει. Η αληθεια ομως ειναι οτι εμείς οι αμαρτωλοι φταίμε για την κατάσταση αυτη « ΟΛΟΙ ΑΜΑΡΤΗΣΑΜΕ μας βεβαιωνει ο λογος του Θεου» (Ρωμ 3;23)  και  «Δεν υπαρχει δικαιος ουτε ενας, αλλα ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΣΑΝ»(Ψαλμος 14:3) Θρήσκοι και Αθεοι ΟΛΟΙ μας χωρίς εξαίρεση κλείσαμε τα αυτιά μας στην αληθεια, οτι ειμαστε αμαρτωλοι, και τιποτε δεν μπορεί να μας πλύνει απο την αμαρτια μας εκτός απο το Αιμα του Χριστου.(Ιωαννης 3;16,Α.Πετρου 2;24)

Οι διαφορές μεταξύ γνήσιου πιστού και του άθεου, ειναι πολλές και εχουν συνέπειες ψυχικές.
# Ο Πιστός τον Θεό αναγνωρίζει κι’ αυτον ευγνωμονεί για καθε καλο, και για καθε  του αναπνοή, ο άθεος ομως τον εαυτό του, το κάρμα του η την τύχη του.
# Ο πιστός στη δυσκολη στιγμη, στον πόνο και στην αναπάντεχη συμφορά στον Κυριο θα τρέξει για βοηθεια και καταφύγιο, ο άθεος απο ποιον  βοηθεια θα ζητήσει για να βρει ;
Είναι μόνος του στην ζωη, κι’ εχει αυταποκλειστεί απο την  ΑΝΩΘΕΝ βοηθεια του ΘΕΟΥ!
# Για τον πιστό ο Θεός ειναι ο Σωτήρας του και ο κριτής του, για τον αθεο ο ιδιος ειναι η ανωτάτη αρχή, κανείς δεν υπαρχει πανω απ’αυτον. Εν ζωη δεν ελέγχεται απο τον Θεο, και σε κανένα δεν λογοδοτεί.
Άλλα μετά θάνατον τι γίνεται οταν στην κρίση του Θεού με καθε άπιστο, η  θρήσκο αμαρτωλο που εν Ζώη δεν καταδεχόταν τον Χριστο σωτήρα του να τον δεχτει, κι’ αυτός εκεί βρεθεί ; ;
# Ο Άθεος όπως κι’ο καθε αμαρτωλος που αψηφα τον Χριστο χωρις ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Ζει σ’ αυτη την δυσκολη γεμάτη φουρτούνες ζωη.
 Φιλοι μου, ο  σπλαχνικός Θεός δεν πέθανε αλλα καθε ανάξιο αμαρτωλο τον προσκαλει απο τον Γιο του τον Χριστο να ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ  και στη αιώνια ζωή να μπει !!(Ιωαννης 3;16)

Μέσω της πίστης στον Ιησού Χριστό τώρα χωρίς διάκριση καθε ανάξιος αμαρτωλος μπορεί να ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ απο τον ΘΕΟ, μεσώ του απολυτρωτικου έργου του Ιησού Χριστου.(Ρωμαιους 3:23) 

No comments:

Post a Comment