Popular Posts

Thursday 20 July 2017

ΜΟΝΟ Η ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΓΝΗΣΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΠΕΙ

Αν εσείς αποδειχθείτε υπάκουοι στον λόγο μου, τότε  θα ειστε πραγματικα μαθητές μου και θα γνωρίσετε την ΑΛΗΘΕΙΑ και ΑΛΗΘΕΙΑ θα σας ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ.(Ιωάννης 8:31-32)
Μαθητής του Χριστου δεν ειναι ο καθε νήπιοβαπτισμένος  αλλα ο απο τον Χριστο επικυρωμένος.
Ο πιστός στην ουσία που τα λογια του ασπάστηκε και ΟΧΙ απλώς τα άκουσε και δεν ανταποκριθηκε.
Δεν ειναι η εγκεφαλική γνωσης των Λόγων του Χριστου –που κάνουν κάποιον μαθητή του- αλλα η μετά πίστεως ανταπόκρισης στα Λόγια του,  σε καθε προτροπή του, και το άνοιγμα της καρδιάς σου στο καλεσμα του «Να, Στεκομαι τωρα μπροστα στην Πορτα -της καρδιάς σου- και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη Φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πορτα, Θα ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ και θα ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ μαζι» (Αποκάλυψη 3:20)
Ο Χριστιανος της ταυτότητας και μονο πάντοτε βρίσκει δικαιολογίες  τα λογια του Χριστου να τα αψηφά:
«ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ,.ΒΑΛΤΕ το ζυγό μου πανω σας και ΔΙΔΑΧΤΕΙΤΕ απο ΜΕΝΑ.....και ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΝΑΠΑΥΣΗ στις ΨΥΧΕΣ σας»(Ματθαίος 11:28)
«Αν  διψάει καποιος, σε μενα να ρχεται και να πινει. Μέσα από εκείνον που πιστεύει σ’ εμένα, καθώς λέει η Γραφή, ποτάμια ζωντανό νερό θα τρέξουν».(Ιωαννης 7:37)
«Εγώ είμαι η θύρα· όποιος περάσει από μένα θα βρει σωτηρία· και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή»(Ιωάννης 10;9) και ενώ του ανάβει το κερί σε απόσταση τον κρατά.

Φίλε, η Αληθεια που Αγιάζει τον αμαρτωλο και του εξασφαλιζει ένα καινουργιο παρόν ειναι ο Χριστος ο ιδιος, που με  το Αγιο Πνευμα του βαπτίζει καθενα που τα ΛΟΓΙΑ του δεν τα αψηφά ( Ματθαίος 11;28, Ιωάννης 3;16, 6:35,37, 40,7:37,10:9,14:6) αλλα τα δεχεται με ορθάνοιχτη καρδια, τα εφαρμόζει και τον Χριστο ΥΠΑΚΟΥΕΙ και ακολουθει...
Αυτός που τον Χριστο Τιμά ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ τα λογια του < γιατι αγαπη για τον ΘΕΟ αποδεικνύεται απο την Υπακοήαυτός απο τον ΘΕΟ εχει *ΓΝΩΡΙΣΘΕΙ*  και ο ιδιος τον Θεό εχει ΓΝΩΡΙΣΕΙ γιατι ο Πατήρ και ο Γιος τον εχουν ΑΓΑΠΗΣΕΙ και μεσα του ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ !!! (Ιωαννης 14:23)

Φίλε μου αν χάρη και Έλεος απο τον Χριστό ζητήσεις
ειρήνη ,γαλήνη και ιατρεία καρδιακή θα βρεις,
και αν του δώσεις την καρδιά σου
στον Παράδεισο θα μπεις !!!"ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΓΕΝΗΘΗΤΟ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ" ειναι η προσευχη που σώζει τον αμαρτωλο 

«Αυτόν που έρχεται σε μένα, αυτόν ΟΧΙ, δεν θα τον αποδιώξω.»Ιησούς Χριστός (Κατά Ιωάννη 6:37)

No comments:

Post a Comment