Popular Posts

Wednesday 19 July 2017

ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ( Πραξεις 4;12) ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ

 Xαρες και λυπες ολα περνανε στην ζωη, εκτος απο την ιδια την ζωη ειναι ΑΙΩΝΙΑ !!Μια μέρα ο καθένας απο εμας δεν θα ξανανοίξει τα μάτια εδώ στην γη.
Το ευαγγελιο τονίζει οτι ειναι καθορισμένο για τους ανθρώπους μια φορά να πεθάνουν και μετά να κριθούν.( Εβραιους 9;27) και οτι ο Χριστος ηρθε να βρει και να σώσει το απολολο.
Αλλα δεν θα σώσει κανέναν παρα την θέληση σου, δεν θα υποχρεώσει κανέναν αμαρτωλο που εν ζωή τον ιδιο και την Προσφορά σωτηρίας του  << Να, Στεκομαι τώρα μπροστα στην Πόρτα της καρδιάς σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη Φωνη μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, Θα ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ και θα ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ μαζι» (Αποκάλυψη 3:20)  αψηφούσε  μαζί του αιώνια να ζει.Τωρα ολοι μας , ολοι μας χωρις διάκριση, χαρη στην σταυρική θυσία του Χριστου εχουμε την  ευκαιρία ΣΩΤΗΡΑ μας να τον δεχτουμε και στον Παραδεισο να μπούμε, η το καλεσμα του < Να, Στεκομαι τώρα μπροστα στην Πόρτα της καρδιάς σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη Φωνη μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, Θα ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ και θα ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ μαζι» (Αποκάλυψη 3:20) να αγνοήσουμε και μακρια του για παντα να αποκλειστούμε.

Μην αφήσεις φίλε μου να πάει χαμένη η προσφορα της ΣΩΤΗΡΙΑΣ του γιατι λέει ο λόγος του ΘΕΟΥ << Τώρα ειναι ο καιρός που ειναι ΑΝΟΙΧΤΗ η ΠΟΡΤΑ. Ορίστε , ΤΩΡΑ ειναι η ήμερα που ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ η ΣΩΤΗΡΙΑ !( Α.Κορινθιους 6;2)
Φιλε μου, μην επιτρέψεις σε κανέναν ουτε και στην καρδια σου να σε αποκλείσει απο την Αιώνια με τον Πατέρα στον Παραδεισο ζωή που μονο ο Χριστος ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ << Εγώ είμαι η οδός, η αλήθεια και η ζωή· κανείς δεν πηγαίνει στον Πατέρα παρά μόνο αν περάσει από μένα.>> (Iωαννης 14;6)

No comments:

Post a Comment