Popular Posts

Monday 17 July 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΝΗΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ

Όπως ο Χριστός είναι ΑΓΙΟΣ και τα μέλη που απαρτίζουν το  ΑΓΙΟ ΣΩΜΑ του πρέπει να είναι και αυτά άγιοι.(Α.Πέτρου 1:16) 
Oποιος δεν είναι Άγιος, δεν είναι μέλος του ΑΓΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ του που απαρτίζει την Εκκλησία του, γιατί όπως ο Χριστός είναι ΑΓΙΟΣ, Άγιο πρεπει να είναι και κάθε μέλος του σωματος του.
Μόνο τα γνήσια μέλη του ΣΩΜΑΤΟΣ του οι Άγιοι στον Παράδεισο θα μπουν, όσοι από τον Χριστό δεν έχουν αγιασθεί δεν είναι μέλη του Σώματος του, και θα αποκλειστούν.
Φίλε, επειδή ο Χριστός που ΑΓΕΙΑΖΕΙ και αυτοί που ΑΓΙΑΖΟΝΤΑΙ όλοι απο έναν Πατέρα προέρχονται. Γι'αυτό δεν ντρέπεται να τους ονομάζει αδελφούς.(Εβραίους 2:11) Και αν από τον Χριστό δεν εχεις Αγιασθεί  δεν είσαι μέλος του σώματος του, γι'αυτό άνοιξε την καρδιά σου στον Χριστό που χωρίς διάκριση ΑΓΕΙΑΖΕΙ καθε αμαρτωλό που απο Αυτόν  εξαρτηθεί (Ιωάννης 1:12-13,6:35,3710:9) και στην Ευλογία του και εσυ θα μπεις. Αμήν
Το Άγιο σώμα του Χριστού δεν απαρτίζεται απο Αγίους και μη Αγίους, αλλά όπως η κεφαλή ειναι Άγια, ετσι και όλο το σώμα, όλα τα μέλη που απαρτίζουν το σώμα του πρέπει να είναι ΑΓΙΑ !
Πιστός δεν είναι ο υπακούον την εντολή, αλλα ο Υπακούον την εντολή του Κυρίου ΑΓΙΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ, ΚΑΘΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΓΙΟΣ (Α.Πέτρου 1:16)
Πιστός δεν είναι ο κάθε ονομαζόμενος Χριστιανός αλλα αυτός που τον Ιησού Χριστό εχει εμπιστευτεί και Σωτήρα του τον δεχτεί, και από Αυτόν ΑΓΕΙΑΣΘΕΙ  ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΞΑΝΑ.!!! (Ιωάννης 1:13)      
Άγιοι δεν είναι όλοι, αλλά όλοι οι Άγιοι είναι ΣΩΣΜΕΝΟΙ, κι' αν δεν είσαι μέλος των σωσμένων αμαρτωλών που ο ίδιος ο Χριστος με το αίμα του ΑΓΟΡΑΣΕ για τον Θεό απο κάθε φυλή, γλώσσα, και λαό, και έθνος (Αποκάλυψη 5:9) τότε δεν του ανήκεις, αλλά είσαι μόνο Χριστιανός στην Ονομασία και ΟΧΙ στην Ουσία.
Μελλοντικέ Αδελφέ μου από τον Χριστό θα αγιασθείς και από όλες σου τις αμαρτίες θα συγχωρεθείς  οταν και εσύ σαν την Μαρία την Μαγδαληνή και τον ληστή στον σταυρό από τον Χριστό με όλο σου το είναι ΕΞΑΡΤΗΘΕΙΣ !
"Ω Κύριε Ιησού Χριστέ συγχώρα με τον αμαρτωλό που μακριά σου ζούσα και σε απόσταση σε κρατούσα" είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό.

No comments:

Post a Comment