Popular Posts

Thursday 31 December 2015

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ

Γιατί ο Θεός τον καθένα που την αλήθεια ζητά και στην ευλογία του επιθυμεί να μπει θα τον ελκύσει στον Γιο του τον αγαπητό «Οτι μου δίνει ο Πατέρας σε μένα θα έρθει» (Ιωάννης 6:37) που τον έστειλε να φορτωθεί πάνω του την αμαρτία του κόσμου και να μην χαθεί όποιος απο τον Χριστό και μόνο εξαρτηθεί (Α.Πετρου 2;24) αλλα να εχει Αιώνια μ' Αυτον  ζωη ! 

Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Γιος του Θεού ο ΣΩΤΗΡΑΣ ο μόνος που μπορεί σωτηρία να μας δώσει (Πραξεις 4:12) και που σώζει  στο ΠΑΝΤΕΛΕΣ καθε αμαρτωλό που από αυτόν εξαρτηθεί. «Αν κανείς προσφύγει σε μένα ως είσοδο θα σωθεί. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή»(Ιωάννης 10:9) « Αυτόν που έρχεται σε μένα, αυτόν, οχι, δεν θα τον αποδιώξω.... αλλα θα τον αναστήσω την εσχάτη ημέρα!»(Ιωαν 7:37, 40)

Φίλοι μου, ο Χριστος επειδη εχει αμεταβιβαστο την ιεροσύνη ΣΩΖΕΙ στο ΠΑΝΤΕΛΕΣ, εχει την δύναμη να ΣΩΖΕΙ για ΠΑΝΤΑ όσους προσέρχονται στον Θεο μέσω αυτού, αφου ΖΕΙ πάντοτε, ετσι ωστε να ΜΕΣΙΤΕΥΕΙ γι΄αυτούς !!(Εβραιους 7:23) 
Φίλε μου ελα και εσυ μέσω του Χριστού στον ΘΕΟ και στην Ευλογία του Πατρός και εσύ θα μπεις και ποτε δεν θα χαθείς !!  
"Κύριε Ιησού Χριστέ σου ζήτω συγχώρεση που τοσα χρόνια το κάλεσμα σου αγνοούσα, και σήμερα επιστρέφω-ΕΡΧΟΜΑΙ Σ' ΕΣΕΝΑ , σου ανοίγω την καρδιά μου και σε προσκαλώ να ΕΡΘΕΙΣ και να μείνεις μαζί μου ΟΛΕΣ τις ήμερες της Ζωής μου. είμαι δικός σου και Ας Γίνει το ΔΙΚΟ σου θέλημα στη Ζωή μου" Είναι η προσευχή αφιερώσεως που ο Χριστός θα τιμήσει και Αιώνια Ζώη μαζί του θα σου χαρίσει !
 

No comments:

Post a Comment