Popular Posts

Friday 18 December 2015

ΠΑΨΕ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ

«Κύριε Ιησού Χριστέ βοήθα με να πάψω να εναντιώνομαι με τον καθενα που του ζητω να με βοηθήσει» Είναι η κατάλληλη στην περίπτωση προσευχη για τον καθενα που εναντιώνεται μ’ αυτους που τους ζητά βοηθεια.
Σταμάτα να τους επικαλείσαι και βασίσου στον Χριστο που μπορεί να ανοίξει πόρτες που ανθρώπινη βούληση και κατεργαριά δεν μπορεί. Ο λόγος του Θεου λέγει σ’αυτους που με πείσμα κάνουν το δικό τους « Τον Κυριο να εμπιστεύεσαι  μ’ όλη σου την καρδια, και στην ΔΙΚΗ σου ΣΥΝΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ. Οτι κι αν κάνεις Αυτον να σκέφτεσαι και Αυτος θα εξομαλύνει τους δρόμους σου»(Παροιμιες 3:5)
Ο Κυριος θα βοηθήσει αυτον η αυτη που πραγματικα εχει αναγκη, και οχι τον καθενα την καθεμιά που βοηθεια ζητά.

Ένας εξαιρετικός μου ξάδελφος πριν είκοσι χρονια τον καιρο της ευημερίας απο πλούσιος με ατομική δουλεια και διαμπερές διαμέρισμα με θέα στην Γλυφάδα λόγο αναποδιών,  έχασε τα παντα και τότε του ειχαν κόψει τον ηλεκτρισμό και το  νερό, και μου έλεγε οτι ο Ζητιάνος ηταν καλύτερα απο αυτον.
Και ομως ο Κυριος τον βοήθησε χωρίς με κανέναν να εναντιωθεί και με πείσμα να ζητά. Συγγενείς και φιλοι τον  διατήρησαν επι καιρο επειδη ο Κυριος άγγιζε καρδιές γνωστών !!
Ενας επιστήθιος πολυ επιτυχημένος φίλος εδώ στον Καναδά μου που προσπάθησε τρις φόρες να αυτοκτονήσει (επειδη ειχε χάσει τα παντα, την επιχείρηση του, την σύζυγο του, ακομα και τα παιδιά του)  και πάλι άφιλος τον πρόλαβε τελευταία στιγμή. Και τον φιλοξένησε επι ενάμιση χρόνο σπιτι του, και χαρη σε πόρτα που ειχε ανοίξει ο Χριστος μέσω φίλων < και Οχι στο δικο του πείσμα και απαιτήσεις)  σήμερα ειναι εγκαταστειμενος στο δικό του διαμέρισμα και ειναι επιτυχημένος  αποκλειστικος αντιπρόσωπος μονωτικής μπογιάς βαψίματος κτηρίων σ’ ολη την μέση ανατολη.
Ο Κυριος αδελφέ/η μου ξέρει που βρίσκεσαι, την πραγματική σου αναγκη, τι ειναι για το καλο σου, και τον καιρο και τον τρόπο που θα σε βοηθησει και το δώρο της βοήθειας του που θα λάβεις.

Ο Κυριος μπορεί τους κρουνούς του ουρανού να τους καλέσει να ρέουν ευλογίες για εκείνους που τον εμπιστεύονται και από αυτόν εξαρτηθούν, εσυ ομως πάψε να επικαλείσαι αυτους που επικαλείσαι.
Mπορούμε να μετακινήσουμε βουνά χάρη στον Χριστο που  μας ενδυναμώνει (Φιλιππησιους 4:13)
 Αρχίνα λοιπόν να ζεις την καινούργια ελευθερία που ο Κυριος σου έδωσε !!!

No comments:

Post a Comment