Popular Posts

Sunday 13 December 2015

ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΣΠΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ !

Φίλε μου,
Αν στη ζωή έχεις τραυματιστεί, αν η μοίρα χαστούκι σου έδωσε δυνατό, και πόνοι κατακρεουργησαν την καρδια σου, έλα στον Χριστο που μπορεί να συμπονά γιατι και ο ιδιος πόνεσε και τραυματίστηκε για τις δικές μας αδυναμίες, ασθένειες και παραβάσεις ώστε χάρη στις δικές του πληγές, στην ΣΤΑΥΡΙΚΗ ΘΥΣΙΑ, ανάπαυση  να βρούμε ολοι οσοι τον εμπιστευτουμε και Σωτήρα μας τον δεχτουμε !!! (Ματθαίος 11;28,Ιωάννης 1;12-13,5:24)

<< Αυτός-ο Χριστος- στην πραγματικότητα, βάσταξε τις ασθένειές μας, και επιφορτίστηκε τις θλίψεις μας· ενώ, εμείς τον θεωρήσαμε τραυματισμένον, πληγωμένον από τον Θεό, και ταλαιπωρημένον.
 Αυτός, όμως, τραυματίστηκε για τις παραβάσεις μας· ταλαιπωρήθηκε για τις ανομίες μας· η τιμωρία, που έφερε τη δική μας ειρήνη, ήταν επάνω σ' αυτόν· και διαμέσου των πληγών του γιατρευτήκαμε εμείς. 
 Όλοι εμείς πλανηθήκαμε σαν πρόβατα· στραφήκαμε κάθε ένας στον δικό του δρόμο· ο Κύριος, όμως, έβαλε επάνω σ' αυτόν την ανομία όλων μας.
 Αυτός ήταν καταθλιμμένος και βασανισμένος, αλλά δεν άνοιξε το στόμα του· φέρθηκε σαν αρνί σε σφαγή, και σαν άφωνο πρόβατο μπροστά σ' εκείνον που το κουρεύει, έτσι δεν άνοιξε το στόμα του.>>(Ησαἱας 53:4-7)

No comments:

Post a Comment