Popular Posts

Wednesday 9 December 2015

ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΡΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ??

ΤA ΠΑΛΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ 

Είσαι αυτός/η που ήταν ορισμός σου να εισαι ; 

Και αν δεν εισαι αυτός/η που ευχόσουν να ήσουν -ήταν ορισμός σου να ήσουν - γνωρίζεις οτι ακόμα χάρη στον Χριστο μπορείς να γίνεις αυτός/η που πάντοτε ηταν *ορισμός* σου να εισαι, αν δεν ειχε κυλίσει η ζωή σου όπως κύλισε !! 

Προσωπικά δόξα στον Κυριο, δεν είμαι αυτός που ήμουν.
Όταν έρχεσαι στον Κυριο εισαι καινουργιο δημιούργημα «Αν κανείς ανηκει στον Χριστο ειναι καινουργιο δημιούργημα. Τα παλια περάσαν, τωρα ποια εχουν γίνει ολα καινούργια»(Β.Κορινθιους 5:17) Παρόλο ομως που δεν είμαι αυτός που ήμουν, δεν είμαι ομως αυτός που - I was meant to be - ήταν ορισμός μου να είμαι, ο υπομονετικός, πράος, ευγενικός αισθηματίας, χουβαρντάς, γενναιόδωρος Στέλιος που θα επρεπε να ήμουν.
 Τι γίνεται ομως τωρα που ανακαλύπτω οτι υπάρχει διάστασης μεταξύ αυτού που επιθυμώ να είμαι αλλα ακομα δεν είμαι ; 
Ολη η ελπιδα μου ειναι στον Κυριο μου τον Χριστο που άρχισε το καλο εργο της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ μεσα μου, και που δεν θα μ' αφησει αβοήθητο αλλα μου παρέχει την δυναμη της ανακαίνισης  και με βεβαιώνει και μου λεγει «Ποτε δεν θα πάψω να σε φροντίζω ουτε θα σ' εγκαταλείψω»(Εβραιους 13:5) 
Τον καινουργιο εαυτό με την χαρη του και την δυναμη που μου δινει θα ντυθώ!! Γιατι ο Χριστος που άρχισε το καλο εργο μεσα μου και μεσα σε καθε γνήσιο πιστο που τον ακολουθει, θα το αποπερατώσει !!( Α. φιλιππησιους 1:6) 
Φιλε αν στον Χριστο δοθείς, απο τον Χριστο θα λάβεις το καινουργιο σου Παρων την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, και την ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ, και ποτε δεν θα σ' αφησει ουτε θα σ' εγκαταλείψει, TA ΠΑΛΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑκαι επι πλεον στην καρδια σου το Αγιο Πνευμα θα σε βεβαιώνει οτι οταν κλίσεις τα ματια σου για τελευταία φορα μαζι με τον Σωτηρα σου στον παράδεισο θα βρεθεις !!! 
Και ολες αυτές οι ευλογιες ειναι το μερδικό η κληρονομιά καθε ανάξιου αμαρτωλού όπως εγω, που την καρδια του ανοίξει στον Χριστο και ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτει !!!

No comments:

Post a Comment