Popular Posts

Saturday 5 December 2015

“ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ”

Είναι η προσευχη του πιστού παιδιού του Κυριου που επιθυμεί τον Κυριο του να υπηρετήσει.
Οταν δεν εισαι διατεθειμενος τον Χριστο να υπηρετήσεις εσυ χανεις απο το πλήθος των ευλογιών που θα ελαμβανες αν τον υπηρετούσες.
Οι Ελληνες που ζουν στο εξωτερικό και αυτοι μπορούν ποικιλοτροπως τον Χριστο να υπηρετήσουν, και σιγουρα μερικοι θα εχουν την ελευθερία στην πατρίδα να γυρίσουν και εκει να υπηρετήσουν.
Δεν θα εκπλαγω καθόλου αν η Ρωσία προκαλέσει αναταραχή και παγκόσμια σύρραξη προκαλέσει που ολα τα έθνη και την Ελλάδα μας σε δεινή θέση θα φέρει.
Για τ’ αδέλφια μου του εξωτερικού που ενδεχομένως όπως εγω σκέφτονται οτι ειναι παράτολμο στην Ελλάδα τώρα να υπηρετήσουν πιστευω οτι ο Κυριος λεει σε καθε πιστό του παιδι που ειναι πρόθυμος να τον υπηρετήσει «Θα είμαι μαζί σου σε καθε βημα της ζωης σου» Αμην!!
Αδελφια μου ευχομαι με την βοηθεια του Κυριου στην πατρίδα να επιστρέψω και με την χάρη του στο πλάι σας στο κέντρο της δράσης να βρεθώ και με την χάρη του μαζί σας να συμπορεύομαι και να κάνω οτι μπορέσω. Αμην!

Ποιο ειναι το κέντρο της δράσεως ;


Το κέντρο της δράσεως συνήθως ειναι εκεί που υπάρχει αναταραχή, εκει που ο Κόσμος πεινά και διψά για δικαιοσύνη, εκεί που εχουν πια καταλάβει οτι η ΧΑΡΗΣ και το ΕΛΕΟΣ του Κυριου ειναι οι πολυτιμοτεροι θησαυροί στον κόσμο, και τίποτε δεν ειναι πιο επιθυμητό απο το να έχεις τον Χριστο Κυριο και σύντροφο σου, ΣΩΤΗΡΑ σου στο πλευρό σου !!

No comments:

Post a Comment