Popular Posts

Tuesday 8 December 2015

ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΕΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΜΑΡΤΙΑ (Α. Ιωάννου 1:7)

Μήπως γνωρίζεις οτι η αμαρτια δεν εξατμίζεται αλλα μονο συγχωρείται και εκτός αν τον Χριστο σωτήρα σου δεχτείς στην αμαρτια σου μένεις ;
Ναι φίλε, εκτός του Χριστου κανείς άλλος δεν μπορεί να σε πλύνει απο την αμαρτια σου, γιατι μονο ο Χριστος θυσιάστηκε για να φορτωθει πανω του  τις αμαρτιες του κόσμου (Ιωαννης 1:29,Α. Πετρου 2:24)
Ο Θεος αυτον που δεν γνώρισε αμαρτια τον έκανε αμαρτια για χαρη μας –για χαρη σου και χάρη μου- με σκοπό να γίνουμε εμείς ο καρπός της δικαιοσύνης του Θεού χάρη σ’αυτον ! (Β.Κορινθιους 5:21)
Χάρη στον Χριστο εσυ και εγω και καθε ανάξιος αμαρτωλός που τον Χριστο εμπιστευτεί και Σωτήρα του δεχτεί ακόμα και αν οι αμαρτιες του ειναι αμέτρητες και ειναι κοκινες σαν το αιμα, μα σαν το χιονι θα γίνουν λευκές ! Παρόλο που εχουν το χρώμα της πορφύρας μα σαν καθάριο μαλλι θα λευκανθούν ! Ειναι ο λόγος του Κυριου(Ησαΐας 1:18-19)

Φίλε μου άσε τα παλιά, άσε τα στραβά, και επέτρεψε στην Αληθεια και στην ΑΓΑΠΗ του Χριστου να μαλακώσει και να γιατρέψει την πονεμένη σου καρδια και να σε κάνει το άτομο που ήταν ορισμός του να εισαι. Η Αγάπη της ζωής –που δεν βγήκε όπως έλπιζες- σ’ έκανε σκληρό/η αλλα αν πλησιάσεις τον Χριστο θα γλυκαθείς, βάλσαμο καρδιάς θα βρεις !!!
Η Αγάπη του Χριστου εις τον ιδιο σε καλει σωτήρα σου να τον δεχτείς και στην αιώνια Ζωή να μπεις !
Θα γίνεις το άτομο που ο Θεος σε προόρισε να εισαι, μονο οταν πλησιάσεις τον Χριστο με όλη την καρδια σου « Αν με ζητήσετε θα με βρείτε, φτάνει να με ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ» Λεει ο Κυριος στον καθενα που στην Ευλογία του επιθυμεί να μπει.(Ιερεμίας 29:13-14)
« ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ»(Ματθαίος 11:28)

Αν ποτε σου δεν μπορούσες στον Χριστο να παραδοθείς, τώρα σήμερα αν το κάνεις για παντα θα σωθείς !!!
«Να, στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της καρδίας σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ΑΚΟΥΣΕΙΣ την Φωνή μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα γιορτάσουμε μαζι» (Αποκάλυψη 3:20)

Kυριε έρχομαι σε εσενα σου ανοίγω την καρδια μου και σε παρακαλώ να έρθεις και να ζήσεις μαζι μου ολες τις ημέρες της ζωής μου, και ας ΓΙΝΕΙ το ΘΕΛΗΜΑ σου στη Ζωή μου. Είμαι δικός σου.” Είναι η προσευχη αφιερώσεως που θα σε ΣΩΣΕΙ που για παντα θα σε συμφιλιώσει με τον  ΣΩΤΗΡΑ Χριστο και τον Πατέρα Θεο και την Αιώνια μαζί τους ζωή θα σου εξασφαλίσει και το Αγιο Πνευμα θα σε βαπτίσει. Αμην ! 

No comments:

Post a Comment