Popular Posts

Friday 4 December 2015

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΜΠΕΙ

Φιλοι μου Καλησπερα σας, και καλο σας Σαββατοκυριακο.
Το θεμα που θα σας πρότεινα να εξετάσουμε ειναι κατα ποσο αλλάζει ο Ελληνας, σε ποιους τομεις αλλαζει, μηπως στην πολιτική; μηπως στην συμπεριφορά; μηπως υπάρχει ελπιδα ο αναρχικός να γινει υποταχτικός ;
Γιατι αν ειναι δυνατον ο αναρχικός να γινει ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΣ, αλλα τοσο και ο Ελληνας την θρησκεια ειναι πρόθυμος να την αφησει και τον Χριστο να ασπαστεί και στην Αιαωνια Ζωη να μπει !!
Αδελφια μου Ελληνες ποτε αλλάξαμε και σε τι αλλάξαμε, γιατι αλλαγη συνεπαγη βελτίωση. Σε ποιους τομεις βελτιωθήκαμε, μηπως στο να μην κλεβουμε την εφορια, μήπως να μην ζητάμε ρουσφέτια η να κανουμε ρουσφέτια, μηπως εκεινοι που μεχρι σημερα ατιμώρητοι έκλεψαν το δημόσιο απο μονοι τους μετανοησαν και επέστρεψαν τα λεφτα που καταχραστηκαν μαζι με τους φορους που χρωστούσαν ;
Και ομως μας διαβεβαίωσαν οτι εμεις ειμαστε ο ΚΟΡΜΟΣ, το ΔΙΑΜΑΝΤΙ της ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ, το ΔΙΑΜΑΝΤΙ της και ΟΧΙ οι κουτόφραγκοι, αλλα η αφεντιά μας.
Φιλοι, σε ποιους τομείς της καθημερινής μας εθνικής μας ζωης αποκαλυπτεται η ανώτερη δικη μας Χριστιανικη διαγωγη ????
Μηπως στον τομέα της πειθαρχίας, της ειλικρίνειας, της ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ η της διαφανειας ;
Αχ, Αχ Ελληνα Αδελφέ μου, που εχεις φιλόξενο χαρακτήρα, γέλιο, και ανθρωπισμό,, και εισαι και εφευρετικός αλλα εχεις κολλήσει τοσο πολυ στην θρησκεία που σε βολεύει που ουτε σε νοιάζει η ΣΩΤΗΡΙΑ που μονο ο ΧΡΙΣΤΟΣ μπορει να σου προσφερει, και που θα προτιμούσες να χτυπηθείς απο ηλεκτροπληξια παρα τον Χριστο να εμπιστευτείς και στην Χαρη του Αιώνια ζωη και εσυ να μπεις !!
Ελληνα ποτε θα ανδρωθείς, ποτε θα τολμήσεις να εξετάσεις την Αληθεια, και να παραδεχτείς οτι εχεις υποταχθεί σε μια θρησκευτική κουλτούρα που <σε βολεύει> αλλα δεν σου ΕΞΑΓΝΙΖΕΙ την ΨΥΧΗ σου, δεν σου δινει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ που μετα θάνατο θα βρεθείς, δεν σου εχει βελτιώσει τον ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ σου καθόλου, κοίταξε τα χαλια που βρισκόμαστε.

Φιλε μου δεν σου προτείνω ΘΡΗΣΚΕΙΑ, αφου εισαι ηδη αιχμάλωτος στο Εκκλησιαστικό καθεστώς, αλλα σου Προτείνω τον ΧΡΙΣΤΟ τον ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ πανταχού Παρων Θεο ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΣΤΟ που μπορεί και σώζει και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ χαριζει σε καθε κουρασμένο αιχμαλωτισμενο αμαρτωλο που τον εμπιστευτει και ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτει !!
Ο άνεμος της Αναγέννησης της αληθινής ευλογημένης ζωής με τον Χριστο ήδη πνέει και μακάριοι οσοι ελευθερωνονται απο τις προκαταληψεις τους και ασπάζονται τον ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ Χριστο. Αμην !!

No comments:

Post a Comment