Popular Posts

Tuesday 1 December 2015

ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΩ ΟΣΟ ΘΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΩ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ ΔΕΧΤΩ

Σε τι ευλογιες θα μπω και πως θα ευεργετηθώ οταν τον  Χριστο ΣΩΤΗΡΑ μου δεχτώ ;

Πρώτον.
 Από το Άγιο του Πνευμα θα βαπτιστείς και θα γνωρίζεις εμπειρικά και καρδιακά οτι ολες σου η αμαρτιες εχουν συγχωρεθεί και οτι ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ απο την ΑΓΑΠΗ του Χριστου....Οτι μέσα απ’ ολα τα δεινά θα βγαίνεις περισσότερο απο νικητης μεσω του ΣΩΤΗΡΑ σου Χριστου (Ρωμαιους 8:35-37) που πέθανε και αναστήθηκε και ειναι στα δεξια του θεου και ΜΕΣΙΤΕΥΕΙ για σενα !!(Ρωμαιους 8:34)
Πότε καλέ μου φίλε ξανακουσες την καταπλικτικη απελευθερωτικη ΑΛΗΘΕΙΑ οτι ο Χριστος που έδωσε τα χαρίσματα στους Αγιους, που χαριζει την Αιώνια ζωη σε καθε κουρασμένο αμαρτωλο που επιστρεψει σ’ Αυτον θα ΜΕΣΙΤΕΥΕΙ και ΓΙΑ ΣΕΝΑ και οτι ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΧΩΡΙΣΕΙ απο απο την ΑΓΑΠΗ του Χριστου. Διαβασε την λίστα ο ιδιος και δες οτι ΤΙΠΟΤΕ δεν θα σε χωρισει ουτε θανατος, ουτε ζωη, ουτε άγγελοι ουτε αρχές ουτε.. ουτε .. ουτε δεν θα σε χωρίσει απο την αγαπη του Θεου που εκδηλώθηκε μεσω του Ιησου Χριστου !! (Ρωμαιους 8:35-39)


Δευτερον
Θα γνωρίζεις εμπειρικά την αληθεια του λογου του Αποστόλου Παυλου οτι εισαι ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΜΑ < οτι τύψειςλύπες για λαθη που χαντάκωσαν την ζωη σου και άφησαν βαθιες  αγιάτρευτες πληγές> τα παλια εχουν περάσει, και τοτε για σενα ΟΛΑ θα εχουν ΓΙΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ….
Και οτι ολα προέρχονται απο τον Θεο που σε ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΕ με τον εαυτο του ΜΕΣΩ του ΧΡΙΣΤΟΥ !!( Ρωμαιους 5:17-18)


Τριτον

Θα εχεις συνειδητή επιγνωση οτι ο ασχέτως τι εχεις περάσει και ποσο ναυάγησες στη ζωη ο Θεος εχει καλα σχεδια για σενα για το μέλλον σου « Ξερω πολυ καλα τα σχεδια που εχω κανει για σας/ου. Θελω την ΕΥΗΜΕΡΙΑ σας/ου και ΟΧΙ την καταστροφή σας/ου. Θελω να σας/ου ΧΑΡΙΣΩ το μέλλον που εσεις ελποζετε!!»( Ιερεμιας 29:11) Ναι, φιλε/η μου αυτα που ματι δεν ειδε και αυτοι δεν ακουσε και νους του ανθρώπου δεν διανοήθηκε, ΕΚΕΙΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ο ΘΕΟΣ γι’ αυτους που τον αγαπουνε (Α.κορινθιους 2:9) και τον Γιο του τιμουν και ακολουθουν!!

Τεταρτον,πεμπτον  και στο ατελείωτο ειναι τα γραπτα της γραφης που μαρτυρούν για την ΧΑΡΗ και  ΕΥΕΡΓΕΣΙΕΣ που ο Χριστος θα δινει στα γνησια πιστα του παιδια που τον εχουν πρωτο στην καρδια τους και τον ακολουθουν.
 “ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ’ ΑΦΗΣΩ ΟΥΤΕ ΘΑ Σ’ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ” (Εβραιους 13:5)
Αν παραμεινετε ενωμένοι ΜΑΖΙ μου, και τα ΛΟΓΙΑ μου μείνουν μεσα σας, οτι κι αν θελετα ζητηστε το και θα σας δοθει !!” (
Iωαννης 15:7)
Και για σενα φιλε μου θα ισχύσει η εκπληρωσης της προσευχής του Χριστου «Πατερα αυτους που μου εχεις δωσει, θελω, οπου ειμαι εγω να ειναι κι αυτοι μαζι μου, για να βλεπουν την δοξα την δικη μου, την οποια εσυ μου εδωσες, γιατι με αγαππησες προτου δημιουργηθει ο κοσμος!»(Ιωαννης 17:24)
Και εσυ φιλε μου –αν τον Χριστο σωτηρα σου εχεις δεχτεί- θα ΔΕΙΣ στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ την ΔΟΞΑ του μαζι με καθε Αγιο και καθε αλλο γνήσιο πιστο. Αμην!!

No comments:

Post a Comment