Popular Posts

Saturday 26 December 2015

ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΥΛΗ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΜΠΕΙΣ, ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ Η ΤΗΝ ΦΑΡΔΙΑ;

Φίλοι μου ο Χριστός είπε «Ν' αγωνίζεστε να μπείτε από την στενή πύλη.>>(Λουκάς 13;24) γιατί πλατιά ειναι η πύλη και ευρύχωρος ο δρόμος που οδηγεί στον χαμό, πολλοί ειναι εκείνοι που μπαίνουν απ' αυτην. Και στενή ειναι η πόρτα και στενόχωρος ο δρόμος που οδηγεί στην ζωη, και λίγοι είναι εκείνοι που τη βρίσκουν»(Ματθαίος 7:13-14)

Και σε ρωτάω πολύτιμη ψυχή, σε ποιον δρόμο προχωράς ;Μήπως προχωράς στον φαρδύ δρόμο της υποτιθέμενης σωτήριας που χωρις καμία εξαίρεση κάθε αμαρτωλός που του διαβασθεί η *συγχωρητική* ευχή  ασχέτως αν εν ζωή ήταν πόρνος, μοιχός, ομοφυλόφιλος, σοδομίτης, κλέφτης < που ποιος ποτε του δεν έκλεψε> πλεονέκτης , μέθυσος, κακόγλωσσος, άρπαγας, (Α.Κορίνθιους 6:9-10) αυτομάτως στον παράδεισο θα μπει, η στον στενό που απαιτεί απάρνηση του Εγω και εξάρτηση απο τον Χριστό !! 
Φίλε, μου η αλήθεια είναι οτι η Πόρτα της ΣΩΤΗΡΙΑΣ ειναι ΣΤΕΝΗ, απαιτεί ταπείνωση και εξάρτηση απο τον Χριστό και λίγοι ειναι εκείνοι που την βρίσκουν.(Ματθαιος 7:13) απαιτεί ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ «Όποιος αγαπάει τον Πατέρα του η τη μητέρα του περισσότερο απο μενα δεν ειναι άξιος για μένα...Όποιος βρει τη Ζωή του θα την ΧΑΣΕΙ, αλλά όποιος τη ΧΑΣΕΙ για ΧΑΡΗ μου θα τη βρει!»(Ματθαίος 10:37-39) και αφοσίωση, ενεργό πίστη και εξάρτηση από τον Χριστό. 

«Εγω ειμαι η ΠΟΡΤΑ>> είπε ο Χριστός << Αν κανείς ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ ως είσοδο, θα ΣΩΘΕΙ>> (Ιωάννης 10:9) Το να προσφύγεις σημαίνει να καταφύγεις σε κάποιον ζητώντας προστασία η δικαιοσύνη, να ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΣ την ΒΟΗΘΕΙΑ η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ κάποιου( Ελληνικό Λεξικό)
Όταν τον Χριστό και το κάλεσμα του «ΕΛΑΤΕ σε ΜΕΝΑ όλοι εσείς που είστε κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι κι ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ»(Ματθαίος 11:28) « Να: Στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις την φωνή μου, και ανοίξεις την καρδιά σου, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα γιορτάσουμε μαζί.» (Αποκάλυψη 3; 20) επίμονα  αψηφάς μην περιμένεις στην βασιλεία του να μπεις, μακριά του χάρη στην αδιαφορία σου για πάντα θα βρεθείς
Φίλε μου ποτε δεν θα μπορέσεις στον παράδεισο να μπεις χωρίς τον Χριστό να τον εμπιστευτείς και απο Αυτόν να εξαρτηθείς. Σ' όποια γνώμη και αν εχεις κατασταλάξει η αλήθεια είναι οτι μόνο απο τον Χριστό προέρχεται η ΣΩΤΗΡΙΑ.<< Και σε κανέναν αλλο ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ η ΣΩΤΗΡΙΑ κι ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ πρόσωπο διαφορετικό απο αυτο, δοσμένο κάτω απο τον ουρανο. μεταξύ των ανθρώπων, μέσω του όποιου να μπορούμε εμεις να σωθούμε (Πραξεις 4:12) Γιατι μονο ο Χριστος ειναι ο Δρομος και η Αλήθεια και η ζωη, και κανένας ΔΕΝ έρχεται, δεν φτάνει στον Πατέρα <στον παράδεισο> ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ απο τον Χριστό  (Ιωαννης 14;6)
Μονάχα απαντώντας το κάλεσμα σωτήριας του (Ματθαίος 11;28,Αποκάλυψη 3;20) και προσφεύγοντας ο ίδιος στον Χριστό στον παράδεισο θα μπεις.
"ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΕΝΗΘΗΤΟ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ" Είναι η προσευχή η προσευχή αφιερώσεως  που μετά χαράς θα πει αυτός που πράγματι τον Χριστό εχει εμπιστευθεί και επιθυμεί μαζί του μετά θάνατο στον παράδεισο να μπει. Αμην !!

No comments:

Post a Comment