Popular Posts

Sunday 6 December 2015

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΟΤΙ ΚΙ’ ΑΝ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ

H σωτηρία που δεν μας κοστίζει τίποτε δεν ειναι πραγματική και στην βασιλεια του Θεού δεν οδηγεί.
Οι μαθητές του Χριστου άφησαν τα παντα και τον ακολούθησαν « Όποιος αγαπάει τον πατέρα του ή τη μάνα του παραπάνω από μένα, δεν είναι άξιος για μαθητής μου. Κι όποιος αγαπάει το γιο του ή τη θυγατέρα του παραπάνω από μένα, δεν είναι άξιος για μαθητής μου. Επίσης όποιος δεν παίρνει το σταυρό του και δε με ακολουθεί, δεν είναι άξιος για μαθητής μου »(Ματθαίος 10:37-38)

Οι περισσότεροι απο εμας επιθυμούν μια σωτηρία η οποια δεν κοστίζει τίποτε, μια Σωτηρία που δεν απαρνιεσαι ουτε τον εγωισμο σου, που ουτε και χρειάζεται τον Χριστο να εμπιστευτείς και απο αυτον συγχωρεση των αμαρτιών σου να ζητήσεις και να αρχίσεις να τον ακολουθείς, μια Σωτηρία κομμενη και ραμμένη στα μέτρα του πολυάσχολου παραδοσιακού Ελληνα, που ασχέτως απο την αδιαφορία του για τον Χριστο και για την άρνηση του την προσφορα ΣΩΤΗΡΙΑΣ του (Ματθαίος 11;28, Αποκαλψη 5:9) να την απαντησει χάρη στην μεσολάβηση των άλλων θα σωθεί !!

Αμ δεν ειναι ετσι κανένας αδιάφορος που τον Χριστο και το καλεσμα του αψηφά στον παράδεισο δεν θα μπει, αλλα μονο ο μετανοιωμενος αμαρτωλός που σαν τον ληστή στον σταυρό και την Μαρία την Μαγδαληνή απ’ αυτον μ’ολη τουν την καρδια εξαρτηθεί και αρχίσει και τον ακολουθει !!
Η Σωτήρα σου τον Χριστο θα τον δεχτεις και θα αρχίσεις να τον ακολουθείς και στην Βασιλεία του θα μπεις, η για την ακαταδεξία σου για τις αμαρτιες σου θα λογοδοτήσεις  και μακρια του θα χαθείς.

Τα χαρμόσυνα νεα πάντως ειναι οτι αν ποτε σου δεν μπορούσες λόγο της αμαρτίας στον παράδεισο να μπεις, τώρα χάρη στον Χριστο μπορείς οταν σωτήρα σου τον δεχτείς και αρχίσεις και τον ακολουθείς ! «Γιατι ο Θεός τον Χριστο που δεν γνώρισε αμαρτια τον έκανε αμαρτια για χάρη μας < δηλαδη φόρτωσε πανω του τις ΔΙΚΕΣ νας ΑΜΑΡΤΙΕΣ> με σκοπό να γίνουμε εμεις < που προσωπικο Σωτήρα μας τον δεχτουμε> καρπός της δικαιοσύνης του Θεού χάρη στον Χριστο !! »(Β. Κορίνθιους 5:21)

No comments:

Post a Comment