Popular Posts

Tuesday 29 December 2015

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΗΘΩ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ

Φίλε στον παράδεισο δεν θα μπει κανένας αμαρτωλός που τον Χριστό υποτιμά.  Αν ποτε σου δεν μπορείς ενα καλό λόγο για τον Χριστό να πεις στον  παράδεισο δεν θα μπεις, γιατι στην ουσία όποιος τον Χριστό δεν τιμάει , δεν τιμάει και τον Πατέρα που τον έστειλε» (Ιωάννης 5:23) 

Φιλε/η μου, άμα το κάλεσμα του Χριστού δεν το απαντάς «ΕΛΑΤΕ σε ΜΕΝΑ όλοι εσείς που είστε κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι κι ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ»(Ματθαίος 11:28) «Να: Στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις την φωνή μου, και ανοίξεις την καρδιά σου, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα γιορτάσουμε μαζί.» (Αποκάλυψη 3:20) τον Χριστο που σ' αγάπα δεν τον τιμάς και κανένας που τον υποτιμά στην βασίλεια του δεν θα να μπει  αλλά μακριά του θα χαθεί για την μεγάλη προσβολή. «Φαντάζεστε ποσο χειρότερη θα ειναι η τιμωρία, την οποια αξια θα υποστεί εκείνος που ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ το γιο του Θεού (που πλήρωσε με το ιδιο του το Αίμα το δικό μας Χρεος) και θεώρησε ομοιο με το αίμα των άλλων ανθρώπων, το αίμα της διαθήκης .... και φερθηκε ετσι ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ στο Πνευμα της Χαρης»(Εβραίους 10:29) 

"Κύριε Ιησού Χριστέ σου ζήτω συγχώρεση που τοσα χρόνια το κάλεσμα σου αγνοούσα, και σήμερα  επιστρέφω-ΕΡΧΟΜΑΙ Σ' ΕΣΕΝΑ , σου ανοίγω την καρδιά μου και σε προσκαλώ να ΕΡΘΕΙΣ και να μείνεις μαζί μου ΟΛΕΣ τις ήμερες της Ζωής μου. είμαι δικός σου και Ας Γίνει το ΔΙΚΟ σου θέλημα στη Ζωή μου" Είναι η προσευχή αφιερώσεως που ο Χριστός θα τιμήσει και Αιώνια Ζώη μαζί του θα σου χαρίσει !
 

No comments:

Post a Comment