Popular Posts

Tuesday 15 December 2015

OΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ Η ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ.

Σε μια επαρχία του Καναδά μια νεα εξαιρετικη κοπελα ακόμα στον πρωτο χρόνο του γαμου της πηγε ντυμένη με το νυφικό της να βγαλει μερικες φωτογραφιες στο ποτάμι. Αυτο ομως που ουτε εκεινη ουτε ο φωτογράφος ειχαν προβλέψει ηταν οτι το βαρος του βρεμένου νυφικού, που απέκλειε και την κίνηση της με το ρευμα του παταμιου ηταν θανατηφόρο .
Στο μεξικο μια βαρκα με ανέμελους τουριστες και μ’ ενα νιονυμφο ζευγαρι που εκανε το ταξιδι του μέλιτος, έτυχε για πρωτη φορα να χτυπηθεί απο την ουρα μιας φάλαινας που αυτες οι τουριστικες βαρκες παιρνουν τους τουριστες για να δουν τις φάλαινες απο κοντα, και απο ολους στο πλοιάριο δυστυχως η νιόπαντρη γεματη χαρα και ονειρα κοπελιά πέθανε απο πνιγμό.
Κατα κανόνα ο θανατος δεν προειδοποιεί, και μακάριος ειναι ο ανθρωπος που οχι μονο με τους δικους του, με τους γνωστους του και ακομα με τους πρωην φιλους συνεργατες και νυν εχθρους του εχει συμφιλιωθεί, αλλα με τον Θεο μεσω του Χριστου εχει συμφιλιωθεί και τον Χριστο προσωπικο σωτηρα του εχει δεχτει, γιατι αυτος η αυτη στην κριση δεν θα ερθει αλλα εχει μεταβει απο τον θανατο στην ζωη.(Ιωαννης 5:24)
Πολύτιμη ψυχη μην περιμενεις να ερθεις σε βαθια γεράματα για να ανοίξεις την καρδια σου στον Χριστο και Σωτηρα σου να τον δεχτεις, γιατι οπως ο ηλιος οπως ο ηλιος σκληραίνει το μπετόν τον γύψο, ετσι και ο λογος του Κυριου που δεν τον δέχεσαι σκληραίνει την καρδια σου, την καρδια καθενός που τον Χριστο και την προσφορα σωτηριας του « Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20) αμελει.
Φιλε μου, δεν υπαρχει μετανοια μετα τον θανατο αλλα μονο η κρισης « Ειναι καθορισμένο για τους ανθρωπους μια φορα να πεθάνουν και μετα να κριθουν » (Εβραιους 9:23) ουτε στον παραδεισο θα μπουν εκεινοι που εν ζωη αδιαφορουσαν για τον Χριστο και σε απόσταση τον κρατουσαν ασχέτως αν ονομάζονται Ορθόδοξοι η Ευαγγελικοί, Ρωμαιοκαθολικοι η Πεντηκοστιανοι μακρια του θα χαθουν ολοι οσοι εν ζωη τον Χριστο και την προσφορα σωτηριας του (Ματθαιος 11:28, Αποκαλυψης 3:20) αψηφούσαν.
Φιλε μου σημερα και τωρα σκεψου την αληθεια οτι ασχετως τι σ’εχουν δασκαλεψει για συγχωρητικές μετα θανατο ευχες, η αληθεια ειναι οτι κανενας αδιάφορος αμαρτωλος που εν ζωη τον Χριστο σε απόσταση απο την καρδια του τον κρατουσε στον παράδεισο δεν θα μπει, αλλα αντιθετως κι’ο χειρότερος αμαρωλος που σαν τον ληστη στον σταυρο και την Μαρια την Μαγδαλυνη που μετανοήσει και τον Χριστο εμπιστευτει και σωτηρα του τον δεχτει στον παράδεισο θα μπει.
Καταπληκτική ειναι η Χαρης και το Ελεος του Θεου κι’ ολες τις αμαρτιες σβήνει αμαρτωλου που με μετανοια και πιστη επιστρεψει στον Χριστο « To αιμα του Ιησου Χριστου, μας ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ απο ΚΑΘΕ ΑΜΑΡΤΙΑ»(Α.Ιωαννου 1:7) και προσωπικο Σωτηρα του τον δεχτει, ακομα και αν οι αμαρτιες του ειναι κοκκινες σαν το αιμα, σαν το Χιονι θα μπορέσουν να γινουν λευκες ! (Ησαϊας 1:18) αν μονο απο τον Χριστο οπως οι Αποστολοι η Μαρια η Μαγδαλυνη και καθε σωσμενος πρωην αμαρτωλος τον εμπιστυτει και σωτηρα του τον δεχτει. Αμην!!
Σου ευχομαι, επιστροφή το ταχύτερο, σημερα στον Χριστο και Αιωνια Ζωη. Μην αμελήσεις τον Χριστο στην καρδια σου να καλοδεχτεις και στην Ευλογια του Πατρός, του Γιου, να μπεις και απο το Αγιο Πνευμα για παντα να ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙΣ/ΒΑΠΤΙΣΤΕΙΣ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ !! ΑΜΗΝ!!

No comments:

Post a Comment